Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Messi, așa cum nu l-ai mai văzut! Fotbalistul a stat la plajă cu soția, mândru de pătrățelele de pe abdomen

Publicat:

știe cum sa faca show, chiar daca nu se afla pe terenul de fotbal.  Aflat cu familia pe un iaht in Spania, a profitat de soarele arzator și a decis sa mai adauge o nuanța la bronzul ciocolatiu, și nu oricum!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lena Enache, vacanța fara soțul ei! Decizia luata de blondina, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul

23:00, 10.04.2024 - Soția lu Gabi Enache, prima vacanța fara soțul ei. Decizia pe care a luat-o Lena Enache, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul. Cum iși incarca blondina bateriile și ce ii place cel mai mult sa faca.

Soția unui nume mare povestește in premiera prin ce clipe teribile a trecut: „Eram cu toții in casa și hoții au intrat peste not”

09:50, 26.03.2024 - Evangelina Anderson, soția lui Martin Demichelis, fost jucator și antrenor la River Plate, a dezvaluit prin ce clipe dramatice a trecut in Spania. Martin Demichelis, fost fundaș argentinian, a jucat in Spania la Malaga, Atletico Madrid și Espanyol, intre ianuarie 2011 și septembrie 2013 și august 2016…

Șoc in Spania, unde un roman suparat ca l-a parasit soția și-a otravit copiii, apoi s-a sinucis

15:41, 18.03.2024 - O comunitate rurala din Spania este in stare de șoc dupa ce un barbat de origine romana și-a otravit fiicele de 2 și 4 ani, dupa care s-a sinucis. Se presupune ca barbatul a vrut sa se razbune astfel pe soția care l-a parasit de curand.

Un barbat din Spania, obligat de instanța sa-și plateasca soția pentru toata munca depusa in casa, in cei 26 de ani de casnicie

13:30, 18.03.2024 - Un tribunal local din Pontevedra, Spania, a decis ca un barbat trebuie sa-i plateasca fostei soții suma de 88.025 de euro drept compensație pentru munca depusa in casa in decursul celor 26 de ani de casnicie, scrie digi24.ro .

Cum o ajuta Gabi Enache pe soția lui, Lena, in bucatarie. Fotbalistul este un barbat extrem de atent cand vine vorba de partenera lui: "Vedeți fetele?" / FOTO

19:41, 16.03.2024 - Gabi Enache este un ajutor de nadejde pentru soția lui, Lena. Ei bine, fotbalistul nu se da deoparte cand vine vorba de lucrurile casnice. Iata cum o ajuta Gabi Enache pe soția lui, Lena, in bucatarie! Sportivul de performanța este un barbat extrem de atent cand vine vorba de partenera lui.

Nominalizații pentru sportivul anului la Laureus Sport Awards

21:50, 26.02.2024 - Jucatorul de tenis Novak Djokovici, fotbalistul Lionel Messi si campionul mondial de Formula 1 Max Verstappen au fost nominalizati pentru premiile Laureus Sport Awards 2024, care ii onoreaza si pe campionii mondiali de fotbal feminin din Spania, potrivit news.ro. Sarbul Djokovic, detinatorul recordului…


Ce parere ai despre aceasta stire?