Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Liliana de la MPFM a imprimat prima ecografie cu bebeluşul din pântecele ei pe tricoul iubitului: "Mândru să fiu tătic"

Publicat:

Liliana, fosta concurenta la "Mireasa pentru fiul meu", este insarcinata si urmeaza sa devina mama pentru prima data peste cateva luni. Recent, tanara a imprimat prima ecografie cu bebelusul din pantecele ei pe tricoul iubitului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Maria și Ștefan și-au petrecut prima noapte impreuna. Concurenta i-a facut multe compliemte iubitului ei: „Te ador...” / VIDEO

20:55, 29.05.2024 - Maria și Ștefan au obținut votul favorabil din partea concurenților pentru a petrece noaptea impreuna, așa ca au stat unul cu celalalt in declarații și apropiere maxima. Tanara i-a facut o mulțime de complimente iubitului sau.

Cum arata Ela de la Mireasa sezonul 4 dupa ce a ales sa iși puna acid hialuronic in buze. Imaginea publicata de soția lui Petrica i-a surprins pe fani: "Sunt maxim..." / FOTO

20:56, 28.05.2024 - Recent, soția lui Petrica Nemes a ales sa faca o schimbare la nivelul feței. Ela, fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 4, a decis sa iși puna acid hialuronic in buze. Imaginea publicata recent de tanara pe pagina personala de Instagram a strans sute de like-uri.

Imagini cu Viviana Sposub in rochie de mireasa. Anunțul despre nunta cu George Burcea: „Nici anul asta”

15:05, 04.05.2024 - Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, și-a surprins fanii cand a aparut imbracata intr-o rochie de mireasa. Fosta prezentatoare TV a menționat ca nu se va casatori in acest an, așa cum sperau cei care o apreciaza in mediul online.Viviana Sposub și George Burcea formeaza unul dintre cele mai indragite…

Maluma, fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru: „Ce-mi dai tu...” / FOTO

11:35, 22.04.2024 - Maluma a publicat pe rețelele de socializare cateva fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru și radiaza de fericire in preajma micuței lui. Iata ce a postat celebrul cantareț pe pagina de Instagram!

Mireasa. Maria și Ștefan, discuții in contradictoriu. Concurenta este nemulțumita de comportamentul iubitului: ”Nu aveai niciun stres” / VIDEO

23:01, 04.04.2024 - Maria și Ștefan formeaza un cuplu indragit in casa Mireasa, dar au aparut mici probleme intre ei. Cei doi au avut numeroase discuții in contradictoriu, dupa ce concurenta a fost deranjata de atitudinea iubitului.

Bebelușul care s-a nascut cu toți dinții. Cum arata micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

12:15, 27.03.2024 - Recent, un videoclip postat in mediul online a devenit viral dupa ce o mama a dezvaluit intregii lumi cum arata bebelușul ei care s-a nascut cu dantura completa! Iata ce explicație au medicii pentru aceasta intamplare.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Fost capitan la Farul Constanta, un tatic mandru!: Fiica lui Florin Patrascu, premianta la Concursul National de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

17:00, 20.03.2024 - Karina Maria Patrascu a participat la sectiunea muzica romaneasca, categoria 7 8 ani, a Concursului National de Talente Festivalul Romania, desfasurat la Agigea. Fostul fotbalist Florin Patrascu, cel care a jucat si la Farul Constanta, si la SSC Farul Constanta, purtand si banderola de capitan, se bucura…


Ce parere ai despre aceasta stire?