Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Kina ține cu "șoimii": un iepuraș Playboy are o pasiune neașteptată

Publicat:

Are o cariera de succes in modelling, este iepuraș Playboy, dar e și o mare amatoare de fotbal american. , pe numele ei, nu pierde niciun meci al favoriților, , șoimii din Seattle, deși s-a nascut și traiește și acum in . Acolo unde voluptoasa blonda, masuri 91-69-89, e la mare cautare printre vedetele showbizz-ului american.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretarul american al apararii va fi audiat in Congresul SUA pentru ca si-a ascuns boala: „Comandantul suprem nu a stiut ca secretarul apararii este scos din lupta“

10:30, 29.02.2024 - Secretarul american al apararii, Lloyd Austin, va trebui sa explice joi Congresului Statelor Unite motivele pentru care a ascuns fata de presedintele Joe Biden si fata de numarul doi de la Pentagon ca a fost operat de cancer la prostata, transmite Reuters.

Cel mai bun tenismen american, implicat fara sa vrea intr-un scandal homofob: „O luna intreaga dedicata barbaților care și-o trag?”

20:45, 20.02.2024 - Taylor Fritz (26 de ani, 10 ATP) a primit criticile fanilor din cauza unui mesaj apreciat pe rețelele de socializare. Jucatorul american susține ca a apasat butonul de like din greșeala. Sean Strickland, unul dintre cei mai in voga sportivi din UFC, a devenit tot mai activ in spațiul public. Aparițiile…


Ce parere ai despre aceasta stire?