Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO - JOSENII BÎRGĂULUI: Accident rutier cu şapte victime! O persoană a murit

Publicat:

Doua masini si un microbuz au fost implicate in urma cu putin timp intr-un accident petrecut in localitatea . In total sapte persoane au fost ranite, iar din primele informatii se pare ca una dintre victime a murit.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident devastator in Rașnov! O persoana a murit, iar alte trei au fost grav ranite / FOTO

08:25, 28.05.2024 - Un accident devastator s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 28 mai 2024, in Rașnov, județul Brașov! O persoana a murit, iar alte trei au fost grav ranite și transportate de urgența la spital. Iata ce au transmis reprezentantii Centrului INFOTRAFIC al IGPR despre cumplitul incident rutier!

Accident intre un autobuz și o duba de transport marfa intre Rasnov si Predeal. O persoana a murit și alte trei au fost ranite

08:10, 28.05.2024 - Accident rutier s-a produs, marți,  pe DN 73 A, intre localitatile Rasnov si Predeal, județul Brașov, intre un autobuz in care se aflau 20 de persoane si o duba de transport marfa in care se afla doar șoferul, informeaza BizBrașov.„In urma accidentului au rezultat patru victime dintre care doua incarcerate.…

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

Accident grav, cu noua victime, pe o șosea din Bistrița: Un adolescent a murit. A fost activat Planul Roșu

22:20, 21.05.2024 - Planul Rosu de Interventie a fost activat, marti seara, de autoritatile din judetul Bistrita-Nasaud, in urma unui accident rutier in care au fost implicate noua persoane, printre care sase tineri. Unul dintre ei, in varsta de 17 ani, a murit.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

FOTO: Accident pe strada Libertații. O persoana a fost ranita

08:40, 15.04.2024 - Un accident rutier a avut loc in aceasta dimineața pe strada Libertații din Bistrița. Din primele informații, sunt implicate doua victime, una avand nevoie de ingrijiri medicale. Pompierii militari de la Detașamentul Bistrița au fost solicitați sa intervina in aceasta dimineața la un accident rutier…

Accident cu victime la Petrești. Intervin pompierii din Sebeș pentru acordarea primului ajutor

08:00, 15.03.2024 - Pompierii din Sebeș au fost solicitați sa intervina vineri dimineața pentru acordarea primului ajutor și asigurarea masurilor specifice la un accident rutier produs la Petrești. „Secția de pompieri Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea masurilor specifice la un accident…


Ce parere ai despre aceasta stire?