Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Ionuț Cercel este de nerecunoscut! Celebrul manelist a luat câteva kilograme bune

Publicat:

Ionuț Cercel, fiul manelistului , este transformat total. Parca mai ieri era copilul care cânta manele alaturi de tatal lui.

Ionuț Cercel este acum pe picioarele lui și își câștiga singur banii din cântari. Manelistul nu s-a lasat de cântat, ba din contra devine tot mai celebru.

Manelistul a suferit o transformare colosala, Ionuț Cercel a luat câteva kilogrme în ultima perioada. Ionuț Cercel rupea cluburile de manele înca de când era mic, iar acum se pare ca i-a luat fața tatalui sau, .

Ionuț…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbaliștii de la Inter Milano au sarbatorit victoria pe ritmuri de manele. Au dansat pe melodia lui Ionuț Cercel, „Made in Romania” / VIDEO

18:25, 23.04.2024 - Inter Milano și-a invins rivalii din oraș cu 2-1 și a devenit pentru a 20-a oara campioana in Serie A. Au sarbatorit victoria pe ritmuri de manele. Au dansat, la vestiare, pe melodia lui Ionuț Cercel.

Clint Eastwood a ajuns de nerecunoscut. Cum arata marele actor la 93 de ani

15:55, 16.04.2024 - Clint Eastwood a revenit in lumina reflectoarelor recent, cand a participat la eveniment gazduit de cercetatoarea britanica Jane Goodall. Celebrul regizor, in varsta de 93 de ani, a fost de nerecunoscut. Cum a ajuns sa arate acum? Actorul Clint Eastwood, de nerecunoscut la 93 de ani Legendarul Clint…

Vedeta din Romania care a dat jos peste 30 de kilograme in doar 3 luni. La ce alimente a renunțat pentru a slabi

10:15, 07.04.2024 - O vedeta de la noi din țara a ajuns de nerecunoscut, dupa ce a slabit peste 30 de kilograme. A scapat de ele in timp record, in doar trei luni, exact cum și-a și propus. Cum a reușit sa se schimbe radical și la ce alimente a renunțat complet. Artista care a ajuns de nerecunoscut […] The post Vedeta…

Neurochirurgul Leon Danaila a primit, la Arad, cea mai inalta distincție eparhiala. Momente emoționate pentru celebrul medic FOTO

09:40, 12.03.2024 - Renumitul neurochirurg Leon Danaila s-a aflat la Arad unde a fost elogiat atat de Biserica Ortodoxa, cat și de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș”, in cadrul evenimentului „Un om, un destin, o viața”

Roxana Dobre i-a pus capac luI Florin Salam! Celebrul manelist nu pleaca nicaieri fara aleasa inimii lui / PAPARAZZI

22:50, 23.02.2024 - Fara doar și poate, Roxana Dobre i-a pus capac lui Florin Salam! Dovada clara ca manelistul nu pleaca nicaieri fara femeia in brațele careia și-a gasit fericirea și liniștea. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe urmele lor și i-au surprins in ipostaze de…

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Fiul lui Ionuț Cercel se lanseaza in muzica, la doar 5 ani! Prima piesa i-o dedica regretatului sau bunic, Petrica Cercel: “Foarte mari emoții” / VIDEO

18:05, 17.02.2024 - Ionuț Cercel a facut un anunț important! Fiul regretatului artist Petrica Cercel a dezvaluit ca fiul sau, Patrick, in varsta de doar 5 anișori, se lanseaza in muzica, iar prima piesa o dedica bunicului sau.

(P) Spectacolul Lord of the Dance 2024 este vandut in proporție de 50%

11:30, 15.02.2024 - Celebrul spectacol de dans irlandez, Lord of the Dance revine la București pe 21 mai 2024, cu un nou concept - „Lifetime of Standing Ovations”. Inspirația pentru noul concept vine de la publicul insuși.


Ce parere ai despre aceasta stire?