Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Foto Inedit | Regina poftește la bere?

Publicat:

Capetele incoronate nu pot sta deoparte de placerile oamenilor de rand, iar a II-a a nu pare sa faca excepție.

Un pahar de bere neagra Guinness "i-a facut cu ochul Reginei", iar fotoreporterii au fost pe faza și au imortalizat momentul.

Foto: Agerpres

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand lunga domnie devine blestem: Regina Elisabeta a II-a lasa o moștenire imposibila

02:41, 08.05.2024 - In timp ce o mare parte a Marii Britanii și a lumii așteapta cu sufletul la gura tratamentul pentru cancer al Regelui Charles, este normal ca mulți sa priveasca inapoi la perioada in care mama sa a fost pe tron cu un amestec de nostalgie și regret, scrie TIME.

Regele Charles lauda oamenii care „intind mana prieteniei, mai ales in momente de nevoie"

13:55, 28.03.2024 - Regele Charles al Marii Britanii, care urmeaza un tratament impotriva cancerului, a laudat oamenii care "intind mana prieteniei, mai ales in momente de nevoie". In același timp, monarhul britanic a repetat promisiunea de a servi națiunea, pe care a facut-

Se amana extradarea fraților Tate in Marea Britanie. „Vor in Romania și sa-și refaca reputația”

20:05, 12.03.2024 - Se amana extradarea fratilor Andrew si Tristan Tate in Marea Britanie pana la solutionarea dosarului in care au fost trimisi in judecata in Romania, potrivit unei decizii de marți a Curții de Apel Bucuresti. Tot marți, judecatorii au mai decis ca frații Tate sa fie pusi in libertate. Magistratii romani…

Noul ambasador al UK, intalnire cu Patriarhul Daniel: Va fi inființata Episcopia Ortodoxa Romana in Marea Britanie

22:10, 07.03.2024 - Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, l-a primit in vizita de prezentare pe ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord la Bucuresti, Giles Matthew Portman, menționand recenta hotarare a Sfantului Sinod de infiintare a unei Episcopii Ortodoxe Romane a Marii Britanii.…

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Regele Charles spune ca a plans cand a citit mesajele primite dupa diagnosticul de cancer

07:00, 22.02.2024 - Regele Charles al Marii Britanii a marturisit, miercuri, ca „multele mesaje și felicitari minunate” pe care le-a primit dupa diagnosticul de cancer l-au facut sa planga, conform BBC, transmite digi24.ro.

Hobby-ul neobișnuit al reginei Victoria: casatorii aranjate, dar care au sfarșit dezastruos

14:40, 18.02.2024 - In cel de-al 53-lea an de domnie, regina Victoria avea 38 de nepoți in viața și a devenit hobby-ul ei sa ii casatoreasca in cadrul unei serii de alianțe dinastice menite sa consolideze locul Marii Britanii in lume.


Ce parere ai despre aceasta stire?