Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Elly, fostă concurentă de la MPFM, e însărcinată!?! Soţul ei a stârnit controverse, după ce a pozat AŞA

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Elly si , fosti concurenti de la MPFM, au participat recent la un botez, insa nu copilul botezat a fost in centrul atentiei, ci chiar ei. Si asta pentru ca sotul lui Elly a fost fotografiat intr-o postura de viitor tatic.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata soțul și cei patru copii ai Raisei de la Chefi la cuțite sezonul 13. Concurenta se mandrește cu o familie superba

21:15, 14.05.2024 - Raisa, pe numele real de Nicoleta Sima, se numara printre concurenții din echipa galbena care au ajuns in semifinala sezonului 13 Chefi la cuțite. Deși a vorbit des despre soțul și cei patru copii ai sai, puțini știu cum arata aceștia. Iata ce familie frumoasa are semifinalista lui chef Alexandru Sautner.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.


Ce parere ai despre aceasta stire?