Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Demi Moore, cu doi dinți lipsă. Ce i s-a întâmplat actriței

Publicat:

Acum doua zile, o vedeam ravisanta pe covorul roșu al premierei de film ce a avut loc la AMC in , așa ca nu putem sa nu ne intrebam ce s-a intamplat de actrița a ajuns sa aiba doi dinți lipsa. Ei bine, invitata in emisiunea lui , actrița in varsta de 54 de ani a povestit tot ce s-a intamplat.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Burduja: Ce s-a intamplat duminica pe piața de energie arata ca lipsa stocarii pune in dificultate stabilitatea sistemului energetic din Romania

11:50, 03.04.2024 - Instalarea unor echipamente de stocare a energiei sunt principala urgența a sistemului energetic național, spune Sebastian Burduja, ministrul de resort. El a aratat ca situația de duminica, atunci cand timp de cateva ore au fost prețuri negative pe piața de energie din cauza consumului mic, a aratat…

Codași la igiena orala: 20% dintre romani nu s-au spalat niciodata pe dinți

12:05, 26.03.2024 - Romania se afla pe ultimul locul in UE in ceea ce priveste starea sanatatii orale si pe penultimul loc la numarul mediu anual de consultatii stomatologice. Lipsa de educație, dar și subfinanțarea serviiciilor stomatologice de baza se numara printre motivele pentru care am ajuns in aceasta situație.

Zodiile care vor primi o lovitura de la viața in aprilie 2024. Pentru ei, veștile nu vor fi prea bune

10:21, 12.03.2024 - Cu toții avem probleme, ele fac parte din viața noastra, fie ca vrem sau nu. Ceea ce este important este cum reacționam atunci cand ne confruntam cu ele. Din nefericire, luna aprilie se anunța a fi una ghinionista din acest punct de vedere pentru unele zodii. Zodiile care vor avea parte de dificultați…

Cand a fost sarbatorita prima oara Ziua Femeii? Ce s-a intamplat in Romania cu data de 8 martie?

09:25, 08.03.2024 - De 8 Martie, monitorulcj.ro aduce in prim-plan doamnele și realizarile lor. In data de 8 Martie 1908, 15.000 de femei au marsaluit la New York, cerand sa le fie micsorata ziua de munca, salarii mai bune, dreptul la vot si incetarea exploatarii copiilor pentru munca.

Turcii au luat cu asalt porțiunea lipsa din Autostrada Moldovei. Au 20 de luni la dispoziție VIDEO

11:50, 06.03.2024 - Constructorii turci desemnați sa realizeze cei aproape 14 kilometri din Autostrada Moldovei (A7), segment care ocolește municipiul Buzau prin est, au inceput lucrarile pe 1 martie 2024. Acestea au fost blocate aproape doi ani, din cauza contestațiilor dintre constructori.

Student francez uluit de lipsa de politețe din Romania: „Ma gandeam ca fac ceva greșit" VIDEO

17:05, 23.02.2024 - Intr-un videoclip intitulat „Lucruri normale din Romania care m-au bagat in coma”, postat pe Tiktok, un francez enumera cateva lucruri care i s-au parut bizare in cele cateva luni de cand traiește in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?