Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Cum arată Claudia Schiffer la 49 de ani

Publicat:

​Fotomodel de succes în anii '90, a ajuns la 49 de ani. În curând, nemțoaica va schimba prefixul, însa imaginile postate pe contul personal de Instagram par sa spuna altceva.

Nascuta pe 25 august 1970, la Rheinberg, fotomodelul Claudia a aparut și în diverse filme de-a lungul carierei. De asemenea, a putut fi admirata și în videoclipul melodiei "Uptown girl" a celor de la Westlife, din 2001.

Este casatorita cu (din 2002) și are trei copii: Caspar, Clementine și Cosima. Vorbește fluent germana, engleza…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce religie are Andreea Marin. “Zana surprizelor” nu vorbește niciodata despre asta

16:55, 03.05.2024 - Andreea Marin, cunoscuta și sub numele de „Zana Surprizelor”, este una dintre cele mai apreciate și iubite personalitați din media romaneasca. Nascuta pe 22 decembrie 1974, in Roman, județul Neamț, vedeta și-a inceput cariera in televiziune la o varsta frageda și a devenit rapid una dintre cele mai…

GSP: Nascuta in Elveția, spaniola 100%. Cum s-a adaptat in Romania extrema de la CSM București

17:30, 16.04.2024 - Extrema stanga la campioana CSM București, Jennifer Gutierrez, 29 de ani, prefațeaza duelul cu Metz din „sferturile” Ligii Campionilor și vorbește pe larg despre inceputurile ei in handbal, adaptarea in Romania, momentul de varf al carierei și interesele pe care le are dincolo de sport.

Ce o sperie cel mai tare pe Francisca! Cantareața vorbește despre superstiții și credința care o salveaza / VIDEO

22:51, 21.03.2024 - Ce o sperie cel mai tare pe Francisca. Artista vorbește despre fricile și fobiile cu care se confrunta, dar și despre credința care a salvat-o. Cum a reușit cantareața sa scape de anumite convingeri care ii controlau viața.

Orașul regal de la marginea Transfagarașanului, unde Romania iși ține trecutul. „Aici se vorbește cel mai corect limba romana“ VIDEO

19:35, 09.03.2024 - Fosta capitala a Țarii Romanești, orașul Curtea de Argeș, aflat la mai puțin de 150 de kilometri de București, devine din ce in ce mai mult un popas indelungat pentru turiștii care se afla in trecere catre Transfagarașan.

A murit voleibalista Ruxandra Dumitrescu

16:30, 04.03.2024 - Fosta internationala romana si elena Ruxandra Dumitrescu a incetat din viata, duminica, la varsta de 46 de ani. Anunțul a fost facut luni de Federatia Romana de Volei, pe pagina sa de Facebook. ‘O veste groaznica in voleiul feminin romanesc! Duminica seara, la doar 46 de ani, ne-a parasit Ruxi Dumitrescu,…

Cum se simte Mihai Onila, dupa 39 de zile in care nu a mancat. Fanii lui sunt ingrijorați: ”Ne vorbește din rai” / VIDEO

12:15, 22.02.2024 - Mihai Onila a pornit in cea mai dura calatorie a sa, spre vindecare, și a anunțat ca ține un post de 40 de zile in care bea doar apa. In timp ce lui i-a dat incredere aceasta experiența, fanii lui sunt ingrijorați. Iata cum arata și cum se simte, dupa 39 de zile in care nu a mancat!


Ce parere ai despre aceasta stire?