Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Circa 300 de piese de calculator urmau să ajungă ilegal în țară. Erau transportate din Anglia

Publicat:

Un microbuz de pe ruta Anglia-Republica Moldova a fost oprit și percheziționat la vama. In urma controlului minuțios, oamenii legii au depistat sute de piese de calculator, transportate ilegal, informeaza UNIMEDIA.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Peste 100 de tone de gunoaie din cinci țari, trecute drept 'marfuri', blocate cand urmau sa ajunga in Romania

12:30, 27.05.2024 - Opt transporturi cu peste 100 de tone de deseuri provenite din tari europene au fost blocate sa intre in tara de autoritatile din Arad si Bihor, constatandu-se ca soferii camioanelor nu au documente legale.

Un indian s-a inecat in raul Prut in timp ce incerca sa ajunga ilegal in Romania

11:45, 14.05.2024 - Cetațeanul indian in varsta de 42 de ani s-a inecat in timp ce incerca, impreuna cu un amic, sa treaca ilegal frontiera moldo-romana, tragedia avand loc in data de 13 mai in apropiere de satul Lopatnic, raionul Briceni din nordul Rep. Moldova, potrivit polițiștilor moldoveni de frontiera.

Tragedie pe raul Prut: Un indian s-a inecat, incercand sa ajunga ilegal in Romania: Ce spune prietenul care il insoțea

09:45, 14.05.2024 - Doi cetațeni indieni au incercat sa ajunga ilegal in Romania, dar in timp ce inotau prin apele raului Prut, unul dintre ei s-a inecat. Tragedia a avut loc ieri, 13 mai 2024, in zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontiera Lopatnic.

Piese auto de 6 mil. lei, aduse ilegal in țara din UE si Marea Britanie: Patru barbați, unul dintre care vizat deja intr-un dosar cu masini furate, luați pe sus de procurori

10:35, 02.05.2024 - Oamenii legii anunța deconspirarea unei scheme de contrabanda cu piese auto din UE și Marea Britanie, in valoare de circa 6.000.000 lei. Cantitațile impunatoare au fost ridicate urmare a peste 10 percheziții desfașurate in Anenii Noi, Chișinau, Criuleni, Orhei și Ungheni.

(Video) Bauturi alcoolice “coreene” made in Moldova, de 4 milioane de lei, urmau sa ajunga pe piața SUA, prin contrabanda: Marfa, reținuta la vama Leușeni

18:00, 01.04.2024 - O schema de contrabanda cu bauturi alcoolice pretinse a fi fabricate in Coreea de Sud și destinate pieței SUA, a fost dejucata de oameni legii. Procurorii au efectuat șase percheziții la un agent economic din Moldova, in urma carora au ridicat materie prima pentru ambalare, acte contabile și altele.

Peste 65 de tone de haine și accesorii, blocate in vama: Urmau sa ajunga ilegal in magazine din Romania

16:00, 14.03.2024 - In colaborare cu Poliția de Frontiera, inspectorii din cadrul Direcției Generale Antifrauda Fiscala (DGAF) au identificat și confiscat trei vehicule incarcate cu peste 65 de tone de bunuri considerate cu un risc fiscal ridicat. Chiar daca scopul declarat al acestor bunuri era tranzitul pe teritoriul…

Un ucrainean a vrut sa mituiasca un polițist de frontiera cu 100 de euro: Acesta a intrat ilegal in țara noastra și incerca sa ajunga in Romania

15:35, 12.03.2024 - Un ucrainean a incercat sa mituiasca un polițist de frontiera cu 100 de euro, pentru a „inchide ochii” la lipsa stampilei de intrare in Republica Moldova. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni- Albița.

(video) Zeci de mii de euro pentru un protest la București contra Maiei Sandu. Cernauțeanu: Peste 200 de persoane urmau sa ajunga la manifestație

13:45, 07.03.2024 - Peste 200 de persoane urmau sa ajunga in Romania ca sa protesteze contra președintei Maiei Sandu, in timp ce șefa statului se afla intr-o vizita la București. Potrivit șefului Poliției Naționale, Viorel Cernauțeanu, sumele pe care urmau sa le primeasca aceștia ajungeau la 10 mii de euro de microbuz.


Ce parere ai despre aceasta stire?