Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO/ Ce MIREASĂ FRUMOASĂ a fost ELENA CÂRSTEA! IMAGINI de NEUITAT!

Publicat:

În urma cu ani, binecunoscuta cântareata s-a casatorit cu omul de afaceri american . Artista a aratat spectaculos în rochie de mireasa, fiind mai stralucitoare ca niciodata.

Elena Cârstea a fost si este o femeie foarte frumoasa si o persoana care nu s-a temut sa spuna lucrurilor pe nume. Desi parerea ei despre barbati, în general, nu a fost una prea buna, vedeta l-a gasit pe cel potrivit pentru ea în persoana omului de afaceri american , pe care l-a luat si de sot.

Cei doi s-au casatorit în…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat sa iși ia ramas bun de la ea

14:05, 18.05.2024 - Natalia a parasit competiția Mireasa in Gala de vineri, 17 mai 2024. Fata a reușit sa scape de cursa de eliminare, insa s-a clasat pe ultimul loc, așa ca a parasit show-ul matrimonial de la Antena 1.

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Lino Golden și Delia Salchievici s-au casatorit civil. Primele imagini de la cununie

16:15, 19.04.2024 - Lino Golden și Delia Salchievici s-au casatorit civil astazi, iar alaturi le-au fost prietenii și familiile celor doi. Aceștia au postat pe contul de socializare primele imagini de la eveniment, iar fanii le-au transmis zeci de mesaje pentru a-i felicita.Dupa o relație de cativa ani, Lino și Delia au…

Anunțul facut de Elena Carstea dupa 18 ani de casnicie cu Glenn Muttart. „Daca nu ar fi fost așa, nu ramaneam cu el”

14:50, 17.04.2024 - Elena Carstea, in vasta de 62 de ani, a parasit Romania in urma cu mulți ani și s-a casatorit cu americanul Glenn Muttart. Au crescut impreuna doua fete și deși au trecut prin momente grele, aceștia au fost intotdeauna uniți. Anul trecut, artista a avut probleme de sanatate. Aceasta a suferit un AVC,…

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu s-au casatorit. Primele imagini din cea mai importanta zi. Vor deveni și parinți peste cateva luni / FOTO

17:35, 27.03.2024 - S-au cunoscut in casa Mireasa pentru fiul meu, iar de atunci sunt de nedesparțit. Doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale sunt mai fericiți ca niciodata de cand formeaza un cuplu, iar de curand, s-au casatorit.

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?