Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Balotelli nu se dezminte » Mancini a sărit să-l bată la antrenament

Publicat:

nu mai este deloc pe placul lui si pare ca va juca din ce in ce mai putin la .

Ultima problema a aparut la antrenamentul din aceasta dimineata, cind managerul englezilor l-a imbrincit pe Balotelli si a gesticulat nervos. Reactia lui Mancini a venit dupa o intrare dura a lui Balotelli asupra coechipierului .

Ceilalti colegi au ramas blocati in momentul rabufnirii tehnicianului si au preferat doar sa urmareasca incidentul. Totul s-a linistit abia dupa interventia asistentilor lui Mancini.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ionel Danciulescu dezvaluie cine este capitanul rivalei din Superliga ce l-a informat de farsa dinamoviștilor de pe Arena Naționala: „Incredibil, nu mi-a venit sa cred!”

13:35, 11.04.2024 - In exclusivitate pentru GSP, cvintuplul campion al Romaniei, al doilea marcator all-time și jucatorul cu cele mai multe prezențe la nivel de Liga 1, Ionel Danciulescu, a dezvaluit momentul in care a aflat de farsa suporterilor dinamoviști la adresa rivalei din 16 august 2016. La respectiva data, FCSB…

Real Madrid a solicitat acordul UEFA pentru inchiderea acoperisului stadionului la meciul cu Manchester City

12:45, 09.04.2024 - Clubul spaniol Real Madrid a solicitat acordul UEFA pentru a inchide acoperisul stadionului Santiago Bernabeu la meciul cu echipa engleza Manchester City, programat marti seara, in cadrul primei manse a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

3 „cavaleri” incrucișeaza sabiile in Premier League! Pe cine avantajeaza programul și ce spune un jurnalist britanic: „Se vor incurca, lupta se da, de fapt, in doi”

18:15, 01.04.2024 - Cu noua etape ramase pana la finalul sezonului, Premier League ofera cea mai interesanta lupta pentru titlu din ultimii ani. Cat cantarește egalul dintre Manchester City și Arsenal in economia luptei pentru titlu, cum arata programul celor trei formații și ce spun britanicii despre cursa dintre Klopp,…

Manchester City se confrunta cu riscul expulzarii din Premier League

18:35, 20.03.2024 - Echipa engleza de fotbal Manchester City ar putea fi „expulzata" din Premier League. Comisia care a dedus punctele lui Nottingham Forest confirma o potențiala pedeapsa pentru incalcari majore ale regulamentului de fair play financiar. Campioana Angliei se confrunta cu 115 acuzații, potrivit Mediafax.…

Reacția lui Pep Guardiola dupa ce Kevin De Bruyne s-a aratat revoltat ca a fost schimbat in Liverpool - Manchester City

22:36, 10.03.2024 - Kevin De Bruyne, coordonatorul de joc de la Manchester City, a creat un moment tensionat in minutul 69 al meciului cu Liverpool (1-1), cand a fost inlocuit de Pep Guardiola cu Mateo Kovacic. Vedeta „cetațenilor” i-a reproșat pe loc decizia antrenorului sau, iar Guardiola a oferit o prima reacție cu…

Premier League: Liverpool vs. Manchester City - Spectacol de gala pe Anfield

12:25, 10.03.2024 - Liverpool - Manchester City, meci contand pentru etapa a 28-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 10 martie, de la ora 17:45, pe Anfield, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Premier League: Manchester City vs Manchester United - „Cetatenii”, favoriti in derby-ul orasului

08:25, 03.03.2024 - Manchester City - Manchester United, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 3 martie, de la ora 17:30, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

De ce nu a jucat Pantilimon in finala Cupei Angliei la Manchester City? » „Aveam toate atuurile. Frustrant. Și lui Mancini i-a parut rau"

17:45, 29.02.2024 - Costel Pantilimon, 37 de ani, revine dupa un deceniu, povestind la Premier GSP cum l-a scos Roberto Mancini din primul „11” al lui Manchester City chiar inaintea ultimului act al Cupei Angliei din 2013, dupa ce aparase excelent pe intreg traseul spre finala. La 37 de ani, dupa o cariera in care a jucat…


Ce parere ai despre aceasta stire?