Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: UTA - Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni - FC Rapid, în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a

Publicat:

Echipa de fotbal UTA Arad va intalni , iar CS Mioveni, formatia FC Rapid, in prima etapa a play-off-ului Ligii a II-a, conform programului stabilit, miercuri, in urma tragerii la sorti desfasurate la sediul de Fotbal.

Prin decizia Comitetului de Urgenta al FRF din 14 mai 2020, care a fost validata in cadrul sedintei din 27 mai 2020, s-a decis ca sezonul 2019-2020 al Ligii a II-a sa se incheie cu un play-off intre primele sase clasate la momentul intreruperii cauzate de pandemia COVID-19.

Astfel, cele 6 cluburi, singurele…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragere la sorți pentru Liga a II-a de fotbal

08:05, 19.03.2024 - Marți, 19 martie, cu incepere de la ora 12:00, la sediul Federației Romane de Fotbal va avea loc tragerea la sorți a programului din play-off-ul și play-out-ul Ligii a II-a de fotbal. Cele șase echipe calificate in grupa de la promovare sunt: CS Comunal Selimbar, Unirea Slobozia, Corvinul Hunedoara,…

Superliga de fotbal. Luni se joaca ultimele meciuri din prima etapa din play-out

16:40, 18.03.2024 - UTA Arad-FC Voluntari și Petrolul Ploiești-FCU Craiova sunt ultimele partide din prima etapa a play-out-ului Superligii. Ambele meciuri se vor desfașura luni. Echipele sunt implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Superliga de fotbal-etapa a 24-a

23:10, 03.02.2024 - FC Botoșani (foto) s-a impus, vineri seara, pe teren propriu, cu 2-1, in fața formației CSM Politehnica Iași, iar FC Universitatea Craiova 1948 a trecut, cu același, de Dinamo București, in primele jocuri din etapa cu numarul 24 a superligii de fotbal. Sambata, 3 februarie, sunt programate partidele…


Ce parere ai despre aceasta stire?