Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Litex Loveci, exclusă din campionatul Bulgariei

Publicat:

, fosta echipa a antrenorului roman Laurențiu Reghecampf, a fost exclusa din campionatul Bulgariei dupa ce jucatorii sai au parasit terenul, in semn de protest fața de deciziile arbitrilor, la meciul cu , disputat sambata, a anunțat Federația bulgara de fotbal (BFU), citata de agenția Reuters.

"Era singura decizie posibila, conform regulamentului disciplinar", a declarat președintele Comisiei de disciplina a BFU, .

Litex evolua în 10 oameni atunci când arbitrul a eliminat un al doilea jucator de la Loveci…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

FIFA anunta o noua competitie: Cupa Mondiala a Cluburilor la fotbal feminin, incepand din 2026

12:00, 15.05.2024 - Prima editie a Cupei Mondiale a Cluburilor la fotbal feminin va avea loc in ianuarie si februarie 2026, cu 16 echipe participante, a anuntat, miercuri, FIFA, potrivit Reuters."Turneul va avea loc din patru in patru ani", a precizat vineri Consiliul FIFA.

Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului

04:55, 09.05.2024 - Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului, miercuri, pentru Apollon Limassol, care a surclasat-o pe Zakakiou cu 5-1, in deplasare, intr-o partida din faza play-out, informeaza AGERPRES.Artean, introdus pe teren in min.

Olesea Stamate, exclusa din Comisia Naționala pentru Integrare Europeana

13:00, 21.04.2024 - Deputata Olesea Stamate, vicepreședinta PAS și fosta președinta a Comisiei juridice numiri și imunitați din Parlament, a fost exclusa din Comisia Naționala pentru Integrare Europeana, fondata in aprilie 2022. Decretul privind modificarea componenței comisiei a fost semnat de președinta Maia Sandu, la…

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Iranul tuna și fulgera: In cazul unor represalii ale Israelului va raspunde „in cateva secunde” cu ”arme neutilizate pana acum”

10:55, 16.04.2024 - "Sionistii trebuie sa stie ca de data aceasta nu vor mai avea la dispozitie 12 zile si raspunsul pe care-l vor primi nu va veni in cateva ore sau zile, ci in cateva secunde", a declarat la televiziunea publica ministrul adjunct de externe si negociatorul sef al Iranului in domeniul nuclear, Ali Bagheri…

Vincent Kompany (Burnley), acuzat de comportament nesportiv fata de arbitru, chemat la Comisia de disciplina

18:35, 03.04.2024 - Antrenorul echipei Burnley, Vincent Kompany, a fost acuzat de abatere disciplinara dupa ce a protestat vehement impotriva deciziei arbitrului de a acorda un penalty in remiza, 2-2, cu Chelsea, a anuntat miercuri Federatia engleza de fotbal, scrie Reuters, potrivit Agerpres "Comportamentul antrenorului…

Accident pe Dunare: O nava de croaziera bulgara s-a izbit de o ecluza, in Austria. 11 persoane au fost ranite

10:55, 30.03.2024 - 11 persoane au fost ranite dupa ce o nava de croaziera a Bulgariei s-a izbit intr-un zid de beton al unei ecluze pe Dunare, in orasul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anuntat politia locala sambata, informeaza Reuters.

INTALNIRE IMPORTANTA Parintele dr. Roman a reprezentat Dieceza Satu Mare la intalnirea Comisiei pentru Migranți

18:35, 08.03.2024 - In dorința de a raspunde cat mai adecvat la indemnurile Sfantului Parinte, Papa Francisc, de a avea o atenție deosebita fața de migranți și refugiați, in perioada 28 februarie – 1 martie 2024 .... The post INTALNIRE IMPORTANTA Parintele dr. Roman a reprezentat Dieceza Satu Mare la intalnirea Comisiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?