Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal - Liga I: FC Voluntari - CSM Poli Iași 0-0, în play-out

Publicat:

FC Voluntari a terminat la egalitate cu CSM Poli Iași, scor 0-0, luni, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a șasea a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Echipa antrenata de a facut un joc modest și și-a creat trei ocazii de gol notabile, prin (24), (65) și Laurențiu Marinescu (90).

Ieșenii și-au creat mai multe situații de gol, prin Catalin Ștefanescu (5), (45, 55), (45+2) și (53).

Ieșenii sunt neînvinși…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

UTA – FCU 3-2 | Mircea Rednic: „Ma bucur ca am reușit sa-i blocam“

17:46, 02.03.2024 - Antrenorul formației UTA Arad, Mircea Rednic, considera ca meciul cu FCU a fost dificil, cu emoții, dar ca victoria a fost meritata. Acesta s-a aratat incantat de faptul ca baieții sai au avut reacție dupa „dușul rece“ din meciul cu Rapid. VEZI VIDEO! Superliga, etapa 29 Vineri, 1 martie: Poli Iași…

Ieșenii au știut de ce n-a venit Eugen Voicu la meciul din Moldova: „Noi n-avem vitrina de trofee, n-avea cu ce sa faca poze!”

11:56, 02.03.2024 - Politehnica Iași și Dinamo București au remizat alb vineri seara in primul meci al etapei a 29-a a Superligii. Kopic l-a batut tactic pe Grozavu, Voicu și Abdallah au fost ironizați, Șfaițer s-a rugat sa se termine meciul in minutul 80! Primarul Iașiului a ramas fara cravata. Șapte evenimente de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?