Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTBAL EUROPEAN: Chelsea și-a luat SUPERATACANT

Publicat:

, autor a 13 goluri pentru Newcastle in in acest sezon, a fost transferat ieri de Chelsea, iar astazi a marcat deja pentru londonezi in .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbal: Portarul Ederson (Manchester City), accidentat, rateaza ultimele doua meciuri in acest sezon

22:25, 16.05.2024 - Brazilianul Ederson, portarul lui Manchester City, va rata meciul final din Premier League, in care City poate fi incoronata campioana, dar si finala Cupei Angliei impotriva lui Manchester United, din cauza unei fracturi in zona oculara, scrie EFE, potrivit Agerpres.

Chelsea s-a impus in Battle of the Bridge, 2-0 cu Tottenham

23:40, 02.05.2024 - Echipa engleza Chelsea a invins joi seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea londoneza Tottenham, intr-o restanta din etapa a 26-a a Premier League.Chelsea a deschis scorul in minutul 24, cand Trevoh Chalobah a inscris cu o lovitura de cap din centrarea lui Conor Gallagher.

Taxa pe lux pentru bogații din Premier League » Cum vor fi pedepsite cluburile care mai cheltuiesc foarte mult!

14:25, 05.04.2024 - Liga engleza de fotbal vrea sa puna capat depunctarilor in cazul incalcarii fair-play-ului financiar, de genul celor dictate contra lui Everton și Nottingham Forest, și sa aplice modelul din NBA. Conform Daily Mail, Chelsea și Manchester City sunt principalele vizate, pentru ca au depașit, in mod repetat,…

Saptamana de Pariuri: recomandarile lui Adrian Ilie

15:40, 01.04.2024 - Prima saptamana din luna aprilie incepe cu recomandarile lui Adrian Ilie. „Cobra” este la fel de decisiv in SuperSocial asa cum a fost si pe terenul de joc. Urmareste-l pe Adrian Ilie in SuperSocial si descopera recomandarile „Cobrei”! In mijlocul acțiunii din Premier League, Adrian Ilie și-a indreptat…

Scandalul continua. Sandro Tonali, acuzat ca a mizat și in Anglia pe meciuri de fotbal! » 50 de pariuri intre august și octombrie 2023!

17:25, 28.03.2024 - Sandro Tonali, 23 de ani, deja suspendat pe 10 luni in Italia pentru implicarea in scandalul pariurilor, risca o pedeapsa și mai mare acum. Federația engleza l-a acuzat pe mijlocașul lui Newcastle ca a mizat de 50 de ori pe meciuri de fotbal in perioada 12 august - 12 octombrie 2023. Coșmarul lui Sandro…

Germania va face controale la frontiera in timpul Campionatului european de fotbal – Euro 2024

11:26, 26.03.2024 - Ministrul de interne german, Nancy Faeser, a anuntat ca vor fi instituite temporar controale la toate granitele Germaniei pe parcursul Campionatului european de fotbal care are loc in aceasta vara, informeaza marti dpa, preluat de Agerpres.

Southgate, vazut de Gary Neville ca solutia cea mai buna pentru Manchester United

15:50, 21.03.2024 - Fostul fundas Gary Neville considera ca selectionerul echipei de fotbal a Angliei, Gareth Southgate, ar fi cea mai buna solutie pentru Manchester United, dupa plecarea actualului antrenor, Erik ten Hag, transmite DPA, potrivit Agerpres. Viitorul lui ten Hag este pus sub semnul intrebarii de noul…

Premier League: Chelsea vs Newcastle - Duelul marilor dezamagiri

10:35, 11.03.2024 - Chelsea - Newcastle, meci contand pentru etapa a 28-a din campionatul Angliei, este programat, luni, 11 martie, de la ora 22:00, pe Stamford Bridge din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?