Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Derby County i-a dat permisiunea lui Frank Lampard pentru a negocia cu Chelsea

Publicat:

, jucator legendar la echipa engleza de fotbal , a primit permisiunea clubului de a negocia un posibil contract cu gruparea de pe , relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chelsea a invins-o pe Tottenham cu scorul de 2-0, intr-un meci restant din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei

11:01, 03.05.2024 - Chelsea a invins-o pe Tottenham cu scorul de 2-0, joi seara, pe Stamford Bridge, intr-un meci restant din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei, conform Agerpres.Gazdele au deschis scorul prin Trevoh Chalobah (24), cu o lovitura de cap la centrarea lui Conor Gallagher.

Cluburile suedeze resping tehnologia VAR in fotbal! Decizia de a nu implementa sistemul de arbitraj video

17:31, 26.04.2024 - Ligile profesioniste de fotbal din Suedia nu vor implementa sistemul de arbitraj video (VAR) dupa ce cluburile si-au exprimat opozitia fata de aceasta tehnologie, a declarat presedintele Federatiei suedeze de fotbal (SvFF), Fredrik Reinfeldt, scrie Reuters.

Meci din Cupa CAF, anulat din cauza unei harti imprimate pe tricourile oaspetilor

12:35, 22.04.2024 - Meciul dintre echipa algeriana USM Alger si formatia marocana Renaissance Berkane, programat duminica in semifinalele Cupei Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), nu s-a putut juca din cauza unei dispute legate de tricourile echipei vizitatoare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Fotbal american: Brazilia, prima tara din America de Sud care va gazdui un meci din NFL

15:31, 11.04.2024 - Brazilia va gazdui un meci intre echipele Philadelphia Egales si Green Bay Packers, in data de 6 septembrie, in primul weekend al viitorului sezon din NFL, a anuntat Liga profesionista de fotbal american, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

Premier League: Chelsea a dispus cu 3-2 de Newcastle

00:10, 12.03.2024 - Echipa engleza Chelsea Londra a invins luni seara, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea Newcastle United, intr-un meci al etapei a 28-a din Premier League, potrivit news.ro. Nicolas Jackson a deschis scorul repede pentru gazde, in minutul 6 al meciului de pe Stamford Bridge, din pasa lui Cole Palmer.…

Hamas va negocia prin mediatori pana la incheierea unui acord

11:21, 06.03.2024 - Gruparea militanta palestiniana Hamas a afirmat miercuri, intr-un comunicat citat de Reuters, ca va continua sa negocieze prin intermediul mediatorilor pana cand va ajunge la un acord de incetare a focului cu israelienii.

Klinsmann a fost demis de la conducerea tehnica a nationalei din Coreea de Sud

10:05, 16.02.2024 - Federatia Sud-coreeana de Fotbal (KFA) a anuntat vineri ca l-a demis pe selectionerul Juergen Klinsmann ca urmare a eliminarii echipei in semifinalele Cupei Asiei si pe fondul criticilor la adresa leadershipului sau, relateaza Reuters, potrivit news.ro. Comitetul echipei nationale, un organism consultativ…


Ce parere ai despre aceasta stire?