Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul primar din comuna constănțeană Bărăganu este acuzat de mai multe femei că le jignește și le amenință

Publicat:

Fostul primar din comuna constanțeana Baraganu și șoț al actualei primarițe este acuzat de mai multe femei din localitate ca le jignește pe internet și le amenința pe strada. Fostul edil le-a facut aluzii cu tenta sexuala și le-a comparat cu diferite animale.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Lolrelai, lovitura in procesul cu stomatologul acuzat ca ar fi abuzat zeci de femei. Ce au decis magistrații / VIDEO

15:05, 23.05.2024 - Lolrelai a primit o lovitura in procesul cu stomatologul acuzat ca ar fi abuzat zeci de femei. Ce decizie au luat magistrații. In cadrul unei intervenții prin Skype in cadrul Știrilor Antena Stars, Lolrelai a vorbit pe marginea acestui subiect.

ZIUA LIVE: Gabriel Ciobanu, candidatul Aliantei pentru Agigea la primaria din comuna – Aducem in plus unitate in Agigea! (VIDEO)

17:01, 02.04.2024 - "Am fost acuzat de lucruri nefondate, pe care le am facut la 20 de ani. M au acuzat de trafic de droguri, chiar si de prostitutie. Eu in acea perioada lucram la Arabesque, pe 1.300 de lei". Gabriel Ciobanu, candidatul USR din cadrul Aliantei pentru Agigea APA la Primaria Comunei Agigea, a povestit,…


Ce parere ai despre aceasta stire?