Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul preşedinte brazilian Michel Temer, arestat într-un dosar de deturnări de fonduri şi plăţilor ilicite

Publicat:

Fostul presedinte brazilian este suspectat ca ar fi fost "capul unei organizatii infractionale" care negocia mite pentru contracte de constructie a centralei nucleare Angra 3, a anuntat joi pachetul, citat de AFP si Reuters, potrivit https://www.agerpres.ro/.

a fost arestat in cursul diminetii la , in cadrul unei operatiuni anticoruptie cu numele de cod "Radioactivitate", care ancheta asupra "deturnarilor de fonduri si platilor ilicite" pentru "o organizatie infractionala condusa de el", a precizat parchetul intr-un comunicat.

Citește și: Orange,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un apropiat al lui Ramzan Kadirov a demisionat. „Lord” luptase pentru independenta Ceceniei fata de Rusia

21:45, 15.05.2024 - Magomed Daudov, a demisionat pe neasteptate miercuri din functia de presedinte al parlamentului cecen de la Groznii, lasand un loc vacant in elita conducatoare intr-un moment in care sanatatea liderului Ramzan Kadirov este sub o atenta supraveghere, relateaza Reuters, citata de News.ro.Un aliat apropiat…

Guvernul brazilian l-a dat afara pe șeful Petrobras / Scadere brusca a prețului acțiunilor companiei petroliere

16:55, 15.05.2024 - Președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a anunțat demiterea directorului executiv al companiei Petrobras, una dintre cele mai mari companii petroliere din lume, și ca acesta va fi inlocuit cu un fost șef al autoritații de reglementare din domeniu, relateaza AFP și Reuters.

Stare de asediu la Istanbul: poliția turca a arestat sute de protestatari de 1 Mai VIDEO

17:01, 01.05.2024 - Forțele antirevolta turce au folosit gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc pentru a dispersa demonstranții de 1 Mai care incercau sa ajunga in piața Taksim din Istanbul, arestand sute de protestatari, relateaza Reuters.

Marta, legenda fotbalului feminin brazilian, anunța retragerea internaționala in 2024

16:55, 26.04.2024 - Starul fotbalului feminin brazilian, Marta, a anuntat vineri ca 2024 este si anul retragerii sale internationale si si-a exprimat speranta ca la JO 2024 sa aiba posibilitatea sa imbrace pentru ultima oara tricoul nationalei, scrie Reuters.

Un baiat de 16 ani s-a „laudat” pe Facebook ca va muri ca un martir la JO de la Paris, cu o centura de explozibil la brau

13:15, 25.04.2024 - Autoritatile franceze antiterorism au arestat un tanar de 16 ani, dupa ce acesta a postat pe retelele de socializare ca vrea sa moara ca un martir la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, scrie Reuters. ”El a fost arestat dupa ce a anuntat public pe social media ca planuieste sa fabrice o centura cu explozibil…

Angajatul unui candidat AfD la alegerile europarlamentare, arestat pentru presupus spionaj in favoarea Chinei

11:15, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un angajat al unui politician membru al Alternativei pentru Germania (AfD) in orasul Dresda, pentru presupus spionaj in favoarea Chinei, au relatat marti posturile ARD, RBB si SWR, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Angajatul, identificat drept Jian G.

Luis Rubiales a fost arestat la Madrid. Fostul președinte al Federatiei Spaniole de Fotbal e acuzat de corupție

14:50, 03.04.2024 - Luis Rubiales a fost arestat de politia spaniola imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineata. Fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie, informeaza El Mundo, preluat de News.ro.

Fostul președinte al producatorului auto JAC este investigat pentru corupție in China

11:55, 02.04.2024 - An Jin, fostul președinte al producatorului auto Jianghuai Automobile Group (JAC), este investigat de parchetul anticorupție de la Beijing, anunța Reuters, citand un comunicat remis de procurorii chinezi.


Ce parere ai despre aceasta stire?