Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fost procuror, găsit mort alături de menajeră. Rudă cu fostul primar al Pașcaniului, Dumitru Pantazi

Publicat:

„Sambata, in jurul orei 12.30, am fost sesizati despre faptul ca doua femei au fost gasite decedate in anexa locuintei uneia dintre ele, din municipiul Pascani. Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat cadavrele a doua femei, de 61 de ani, respectiv 62 de ani. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa si s-a dispus efectuarea necropsiei in vederea stabilirii cauzei decesului, (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

22 de candidați lupta pentru fotoliul de primar la alegerile locale noi din mai: Cate sunt femei

20:15, 26.04.2024 - Comisia Electorala Centrala a prezentat numarul de candidați inregistrați in cursa electorala pentru funcția de primar și de consilier local in cele 9 localitați din țara, unde pe 19 mai 2024, vor avea loc alegeri locale noi și parțiale.

Un barbat a ajuns dupa gratii dupa ce a furat dintr-o farmacie și a agresat un agent de securitate

13:46, 19.04.2024 - Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Brașov, cu un barbat banuit in stare de arest preventiv, pentru savarșirea infracțiunii de…

Accident cu doua victime, dintre care una incarcerata, pe DN 2

09:45, 19.04.2024 - Doua femei au fost transportate de urgenta la spital vineri, in urma unui accident rutier produs pe DN2 (E85). Potrivit Centrului Infotrafic, evenimentul rutier a avut loc pe sensul de mers Buzau catre Ramnicu Sarat, in afara localitatii Oreavul. „O coliziune s-a produs intre doua autoturisme. O șoferița…

Accident intr-o intersecție din Timișoara. Doua femei au ajuns la spital din cauza unui șofer care a trecut pe roșu

22:30, 06.04.2024 - Accident produs sambata seara, in zona Soarelui din Timișoara. Doua femei au fost ranite și transportate la spital dupa ce in mașina care se aflau a fost lovita de o alta, condusa de un tanar șofer. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Cadavrul unei femei, descoperit pe un teren din Petroșani

09:15, 27.03.2024 - Cadavrul unei femei a fost descoperit pe un teren viran din Petroșani. Pe trupul care este in stare avansata de descompunere au fost descoperite numeroase traumatisme. Polițiștii și procurorii au inceput o ancheta.

Cadavrul unei femei de 38 de ani a fost gasit pe un camp de langa Dej

15:40, 21.02.2024 - Politistii clujeni au descoperit, miercuri, pe un camp de langa municipiul Dej cadavrul unei femei, din oras, care fusese data disparuta in urma cu trei zile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

Șase pistoale și trei puști, plus muniție, gasite in casa unei femei de 75 de ani din Timișoara

11:05, 12.02.2024 - Politistii si procurorii au facut 11 perchezitii intr-un dosar de camata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. In casa unei femei de 75 de ani, anchetatorii au gasit mai multe arme si munitie, iar fiul ei este acuzat de camata si de amenintarea celor care nu plateau. O tanara de 29 de ani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?