Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Forțele irakiene au lansat o ofensivă pentru recucerirea orașului Routba de la gruparea Stat Islamic

Publicat:

Forțele irakiene au lansat luni o ofensiva pentru recucerirea de la jihadiștii gruparii (SI) a orașului Routba, din provincia Al-Anbar (vest), a indicat comandamentul comun al operațiunilor din Irak, citat de AFP.

Potrivit unui comunicat, forțe speciale, soldați, polițiști, graniceri și combatanți paramilitari proguvernamentali sunt implicați în aceasta operațiune, cu blindate, artilerie și sprijin aerian din partea armatei irakiene și a coaliției antijihadiste aflate sub comandament american.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 816: Forțele lui Putin au lansat un nou atac masiv in Harkov: 5 civili RANIȚI - LIVE TEXT

07:06, 19.05.2024 - Procurorii ucraineni au comunicat ca ancheteaza ca posibila crima de razboi un raid aerian al Rusiei asupra unei zone rezidentiale din capitala regionala, Harkov, in urma caruia au fost raniti cinci civili, inclusiv o fata de 13 ani si un baiat de 16 ani. 

Netanyahu sfideaza amenințarea lui Biden iar Israelul continua ofensiva din Rafah

10:36, 10.05.2024 - Fortele israeliene au bombardat zone din Rafah, joi, afirma locuitorii palestinieni, in timp ce premierul Benjamin Netanyahu a respins amenintarea presedintelui SUA, Joe Biden, de a opri livrarile de arme catre Israel daca ataca orasul din sudul Gaza, scrie Reuters, preluat de News.ro.

Razboiul din Ucraina. Trupele ruse pregatesc o ofensiva in apropiere de Avdiivka și au de ales intre mai multe direcții

16:16, 30.04.2024 - Forțele ruse au mai multe opțiuni tactice din care sa aleaga pentru viitoare acțiuni ofensive in apropiere de Avdiivka, dar ramane neclar unde iși vor concentra eforturile in viitorul apropiat, susțin analiștii Institutului pentru Studiul Razboiului din Washington (ISW).

Fortele ruse ataca obiective de infrastructura critica din apropierea orasului Dnipro

08:00, 29.03.2024 - Fortele ruse au atacat vineri dimineata obiective de infrastructura critica din districtul Kamianske, in apropierea orasului Dnipro din centrul Ucrainei, cel putin o persoana fiind ranita, informeaza dpa, citandu-l pe guvernatorul regional.

ISIS amenința se razbune pe Putin pentru torturarea suspecților de terorism care au ucis 137 de oameni in sala Crocus. „Asasinii” au fost batuți, electrocuți și mutilați

17:30, 25.03.2024 - Gruparea jihadista Stat Islamic i-a amenințat pe rușii „salbatici“ cu „masacrul” , inclusiv pe Vladimir Putin, pentru torturarea barbaților suspectați ca au ucis 137 de persoane intr-un atac terorist la o sala de concerte de langa Moscova, vineri, 23 martie.

Kamala Harris a dat verdictul

19:01, 24.03.2024 - Nu exista „nicio dovada” ca Ucraina este implicata in masacrul soldat cu cel putin 137 de morti de la sala de concerte de langa Moscova si „Statul islamic este responsabil”, a spus vicepresedinta americana Kamala Harris intr-un interviu televizat. Gruparea jihadista „Stat Islamic poarta intreaga responsabilitate…

Atacul de la Moscova. Statele Unite resping in continuare varianta unei implicari a Ucrainei

18:15, 24.03.2024 - Guvernul american a respins duminica existenta unei "implicari ucrainene" in atacul armat de la Moscova, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a evocat o legatura cu Ucraina, relateaza AFP.Nu exista "nicio dovada" ca Ucraina este implicata in masacrul soldat cu cel putin 137 de morti si "Statul islamic…

Israelul are un plan de relocare a palestinienilor din Rafah inaintea de ofensiva terestra

12:25, 15.03.2024 - Intrucat Israelul este hotarat sa-și continue ofensiva in Fașia Gaza la Rafah, Forțele de aparare israeliene (IDF) are planuri sa-i mute pe palestinienii refugiați in zona inainte de a porni ofensiva, a relatat miercuri Washington Post.


Ce parere ai despre aceasta stire?