Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FORMULA 1 Rezultat BOMBĂ în marele Premiu al Spaniei VEZI CLASAMENTUL

Publicat:

, pilotul venezuelean de la Williams-Renault, a castigat al Spaniei la Formula 1, disputat pe Circuit de Catalunya de la Barcelona. Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO: Liniuța cu cele mai puternice SUV-uri: Purosangue, Urus, DBX 707, X6M, Cayenne Turbo

11:10, 09.06.2024 - In acest weekend, Canada gazduiește Marele Premiu de Formula 1 pe circuitul Gilles-Villeneuve. Sesiunea de calificari din ziua de sambata a fost una foarte stransa, avand in vedere ca primele 2 locuri au avut rezultate identice. George Russell a stabilit cel mai bun rezultat inca de la inceputul Q3,…

FC Barcelona, victorie cu FC Sevilla, scor 2-1, la ultimul meci cu Xavi pe banca tehnica

08:46, 27.05.2024 - Formatia FC Barcelona a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Sevilla, in ultima etapa a campionatului Spaniei si ultimul meci pe banca tehnica a catalanilor pentru Xavi.

F1 - Grand Prix-ul Principatului Monaco, intrerupt dupa un impresionant acrosaj

16:50, 26.05.2024 - Marele Premiu al Principatului Monaco, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 din acest sezon, a fost intrerupt, duminica, la cateva momente dupa start din cauza unui acrosaj intre mai multi piloti, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Formula 1: Max Verstappen, victorie și in MP al Chinei - Prezența pe podium pentru McLaren

11:50, 21.04.2024 - Max Verstappen (Red Bull) a demonstrat din nou ca nu are rival in Formula 1 și s-a impus fara emoții in Marele Premiu al Chinei. Campionul mondial a fost urmat de Lando Norris (McLaren), iar podiumul a fost completat de Sergio Perez (Red Bull).

F1-Canadianul Lance Stroll, cel mai bun timp in singura sedinta de antrenamente libere pentru MP al Chinei

09:25, 19.04.2024 - Pilotul canadian Lance Stroll (Aston Martin-Mercedes) a obtinut cel mai bun timp al unicei sedinte de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Chinei la Formula 1 de la Shanghai, a 5-a etapa a Campionatului Mondial, fiind cronometrat in 1 min. 36 sec. 302/1000, informeaza AFP.

Spaniolii incep sa protesteze impotriva supraturismului. Numarul turiștilor straini, aproape dublu fața de populația Spaniei

12:41, 16.04.2024 - Din insulele Baleare si pana in Canare, din Barcelona pana la Malaga, manifestatiile ostile supraturismului se inmultesc in Spania, a doua mare destinatie turistica mondiala, obligand autoritatile sa incerce sa concilieze bunastarea locuitorilor cu un sector economic crucial.

Rafael Nadal revine in circuit la turneul de la Barcelona

16:40, 13.04.2024 - Rafael Nadal, care nu a mai concurat de la Brisbane, din ianuarie, a fost inclus pe tabloul turneului ATP 500 de la Barcelona, unde il va infrunta in primul tur pe italianul Flavio Cobolli, locul 63 ATP, relateaza AFP, informeaza news.ro.

Fernando Alonso, chemat de comisari dupa accidentul lui George Russell » Britanicul de la Mercedes acuza: „Asta au aratat datele”

09:30, 24.03.2024 - Spaniolul Fernando Alonso (Aston Martin) și britanicul George Russell (Mercedes) vor fi audiați dupa Marele Premiu de Formula 1 de la Melbourne (Australia). In ultimul tur al cursei, George Russell a lovit violent parapetul și și-a distrus mașina, care a ramas in mijlocul circuitului, și a provocat…


Ce parere ai despre aceasta stire?