Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fondatorul Huawei neagă acuzaţiile de spionaj şi îl laudă pe președintele SUA, Donald Trump

Publicat:

, , nu iese foarte des in public, insa in urma crizei de imagine pe care compania o are la nivel mondial, acesta a oferit cateva declaratii referitoare la suspiciunile de spionaj, transmite Go4it, potrivit Mediafax.

, , nu iese foarte des in public, insa in urma crizei de imagine pe care compania o are la nivel mondial, acesta a oferit cateva declaratii referitoare la suspiciunile de spionaj, transmite Go4it.

Acesta a negat din nou colectarea de date si posibilitatea de a oferi control guvernului chinez asupra echipamentelor…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV VIDEO: Un oraș și 7 sate au ramas fara apa. Oamenii spun ca un agricultor ar fi vinovat, acesta neaga acuzațiile

19:10, 05.05.2024 - Mii de oameni au ramas fara apa in perioada sarbatorilor pascale! Orașul Ulmeni dar si cele 7 sate apartinatoare nu mai au apa din Noaptea de Inviere! Oamenii susțin ca totul s-ar datora unei asociatii agricole care și-au alimentat cu apa utilajele pentru a putea erbicida terenurile agricole. The post…

China cere Germaniei sa puna „capat farsei politice anti-China", spunand ca suspiciunile de spionaj sunt „pura inventie”

12:46, 26.04.2024 - Beijingul a calificat vineri drept „pura inventie” suspiciunile de spionaj emise de Berlin dupa arestarea in aceasta saptamana a patru germani suspectati ca lucrau pentru serviciile secrete chineze, relateaza AFP.

„Un rezultat al frustrarilor personale.” SIS, dupa acuzațiile ex-procuroarei Victoria Furtuna in adresa Serviciului: „Sunt doar declarații fara probe”

11:35, 28.03.2024 - Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova considera ca acuzațiile fostei procuroare Victoria Furtuna in adresa sa sunt neintemeiate. „Calificam aceste declarații fara suport probatoriu și un rezultat al frustrarilor personale”, menționeaza SIS, in raspunsul sau catre UNIMEDIA.

Trump Media, compania lui Donald Trump care detine reteaua de socializare Truth Social, debuteaza marti la bursa

06:55, 26.03.2024 - Compania, care se va numi Trump Media & Technology Group Corp (TMTG), este rezultatul unei combinatii dintre compania lui Trump si compania de tip fantoma Digital World Acquisition Corp, deja listata la bursa. Majoritatea actionarilor DWAC au votat vineri pentru aprobarea fuziunii cu TMTG. Acea fuziune…

Nebunie absoluta: Cel mai mare producator mondial de panouri fotovoltaice concediaza o treime din angajați

13:50, 18.03.2024 - Grupul chinez Longi Green Technology Energy Co., cel mai mare producator mondial de panouri fotovoltaice, intentioneaza sa renunte la o treime din personal, in incercarea de a-si reduce costurile intr-o industrie care se confrunta cu supracapacitati de productie si o concurenta intensa, au declarat…

Val de critici dupa declaratii considerate „rasiste'' facute de Trump la adresa alegatorilor de culoare

10:25, 25.02.2024 - Donald Trump a declansat un val de critici sambata dupa ce a facut mai multe declaratii in legatura cu alegatorii de culoare, sugerand ca inculparile care il vizeaza l-au facut un candidat placut in ochii afro-americanilor.

Președintele BNS cere DNA investigarea conducerii PNL de la Poșta: Aproape 60% din angajați sunt platiți pe salariul minim / Compania neaga și arata spre veniturile liderilor de sindicat „scoși din producție”

16:15, 22.02.2024 - Presedintele Blocului National Sindical (BNS), Dumitru Costin, a cerut joi atat conducerii PNL, cat si Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) sa investigheze managementul defectuos al conducerii PNL de la Poșta, companie in care aproape 60% din angajați ar fi platiți cu salariul minim. In replica, compania…


Ce parere ai despre aceasta stire?