Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Salam face pace cu Jador: „Vreau să șterg cu buretele”. Ce sfat i-a dat „Regele manelelor” artistului / VIDEO

Publicat:

pare dispus sa dea uitarii cearta cu Jador, dupa cum a declarat artistul de curand. „Regele manelelor” iși dorește sa puna punct scandalului cu artistul, dar nu inainte de a-l atenționa, din nou, ca nu a fost corect sa spuna ca piesele respective ii aparțin, cand, de fapt, sunt melodii mai vechi interpretate de și nașul lui, Adrian.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Am furat!”. Marturisirile cu care Jador și-a surprins fanii. Cat de greu i-a fost artistului in trecut

14:35, 24.04.2024 - Jador a facut marturisiri cu care a reușit sa-și surprinda fanii. Artisul a declarat a furat mult la viața lui, dar nu regreta acest lucru, deoarece nu a luat bani de la nimeni. Iata cat de greu i-a fost cantarețului in trecut!

Florin Salam, noi controverse, dupa inmormantarea lui Costel Corduneanu. Cum il pune la punct Adrian „Beleaua” Corduneanu pe manelist: „Din respect...”

10:51, 22.04.2024 - Au trecut deja cateva zile de cand a fost inmormantat Costel Corduneanu și se pare ca apar noi controverse cu privire la marele absent, Florin Salam. Manelistul nu a fost prezent nici la priveghi, nici la inmormantare, ceea ce a determinat o mulțime de reacții, avand in vedere ca „Regele manelelor”…

Xtra Night Show. Forin Salam s-a intors la concerte! Cum se simte manelistul dupa patru spectacole in aceeași seara: ”Vine regele inapoi” / VIDEO

09:21, 13.04.2024 - Florin Salam a revenit in lumina reflectoarelor! Dupa o lunga perioada in care a fost vazut doar pe la secțiile de poliție, de aceasta data manelistul s-a intors la concerte. A onorat patru evenimente, toate in aceeași seara! Iata cum se simte, dupa ce a revenit pe scena!

Florin Salam a ajuns, din nou, la secția de poliție! Manelistul se teme ca cineva ar vrea sa ii faca rau: ”Credeți-ma din suflet”

11:45, 19.03.2024 - Florin Salam s-a intors la secția de poliție, la doar o saptamana de cand a fost reținut. Manelistul a facut declarații despre ceea ce se intampla in dosarul de inșelaciune, in care este suspect, și a marturisit ca exista oameni care ar dori sa ii faca rau. Regele manelelor a fost mai sincer ca niciodata.

Știrile Antena Stars. Cum a ajuns Florin Salam sa fie reținut pentru inșelaciune. Manelistul are grave probleme cu legea / VIDEO

18:00, 18.03.2024 - Potrivit Știrile Antena Stars, un apropiat de-al lui Florin Salam a vorbit despre scandalul in care artistul este implicat. „Regele manelelor” are grave probleme cu legea. Iata cum a ajuns celebrul cantareț de manele sa fie reținut pentru inșelaciune!

Florin Salam a fost eliberat! Regele manelelor a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile! / VIDEO

18:35, 14.03.2024 - Informații de ultima ora! Florin Salam a fost eliberat din arest! Conform surselor, regele manelelor a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, dupa ce, in aceasta dimineața, a fost saltat de polișțiști in cadrul unui dosar de inșelaciune!

Florin Salam, ridicat de acasa de poliție! Ce se intampla cu „Regele manelelor” in aceste momente / VIDEO

08:20, 14.03.2024 - Florin Salam a fost ridicat de acasa de poliție! Avem imagini de la fața locului, acolo unde autoritațile au intrat in locuința cantarețului de manele. Iata ce se intampla cu „Regele manelelor” in aceste momente, dar și de ce este audiat!

Cum a fost filmata Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, in timpul unui concert al artistului. Ce a starnit reacții puternice

15:55, 29.02.2024 - Un videoclip in care apare Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, la un concert al artistului a generat o mulțime de reacții puternice din partea fanilor. Imaginile cu superba bruneta au luat prin surprindere oamenii din mediul online.


Ce parere ai despre aceasta stire?