Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Cîțu, după incendiul de la "Matei Balș": Ieșiți din birouri și faceți-vă treaba, altfel plecați cu toții acasă!

Publicat:

Premierul Florin Cițu a declarat vineri ca incendiul de la Matei Balș, unde cinci oameni au murit, este rezultatul lipsei de investiții și al modului in care se fac controalele și a transmis un avertisment dur angajaților cu atribuții in acest sens. "Faceți-va treaba, altfel plecați acasa!", a spus Cițu.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vasile Panaite, candidatul PUSL la Primaria Piatra-Neamt: 'Va indemn pe toti sa iesiti la vot si sa va faceti vocea auzita'

09:26, 09.06.2024 - Candidatul PUSL pentru functia de primar al municipiului Piatra-Neamt, Vasile Panaite, si-a exprimat duminica increderea in potentialul orasului."Am incredere in potentialul acestui oras", a afirmat el, la iesirea de la urne.

Mesajul lui Gheorghe Flutur catre suceveni: ”Haideți cu mic cu mare la vot. Faceți-va duminica timp 10 minute pentru noi sa ne puneți la treaba patru ani pentru dumneavoastra”

12:30, 06.06.2024 - Președintele PNL al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, care candideaza pentru un nou mandat la alegerile din 9 iunie, a transmis astazi un mesaj catre suceveni indemnandu-i sa iasa duminica in numar cat mai mare la urne și sa-i acorde votul atat lui cat și echipei liberale ”care este echipa care…

Ionel Sandu (AUR), mesaj pentru vasluienii plecați in pribegie: “va aștept sa va intoarceți acasa, cu afacerile pe care le-ați deprins acolo” (P)

00:55, 06.06.2024 - Ionel Sandu, candidatul AUR, la Primaria Municipiului Vaslui, are un mesaj pentru vasluienii plecați la munca in strainatate: “va aștept sa va intoarceți acasa, cu afacerile pe care le-ați deprins acolo, cu meseriile prin care ați cucerit lumea intreaga, cu familiile voastre”. Omul de afaceri, inițiator…

Dinamo a reușit sa evite retrogradarea, insa suporterii sunt tot nemulțumiți: Mulțumim pentru salvare, dar plecați cu toții!

08:40, 30.05.2024 - Dinamo a reușit in extremis sa evite a doua retrogradare in Liga 2. A beneficiat și de rezultatele altor echipe, a avut noroc in barajul cu Csikszereda Miercurea Ciuc și cum-necum „cainii” s-au salvat. Ei bine, pentru suporteri asta nu este de ajuns.

Poliția, cu apel catre cetațeni de Blajini: „Nu anunțați pe rețele ca plecați de acasa și nu consumați alcool daca urcați la volan”

19:15, 11.05.2024 - Poliția Naționala anunța ca va fi la datorie de Paștele Blajinilor, pe intreg teritoriul țarii, pentru asigurarea ordinii publice, fluidizarea traficului rutier și garantarea unui climat de siguranța pentru cetațeni.

Singuri acasa, de sarbatori! Jumatate dintre parinții plecați la munca nu vor fi alaturi de copiii lor de Paști.

13:40, 29.04.2024 - Peste 70.000 copii din regiunea de Nord-Vest nu iși vor vedea parinții de Paști. Situația este și mai grava in nord-estul și sudul țarii, unde numarul copiilor singuri de sarbatori depașește 250.000.

HOROSCOPUL ZILEI-09 APRILIE

23:00, 08.04.2024 - MAHNIT DE GANDURI SUMBRE Sanatatea dvs. este robusta si, cel putin din punct de vedere fizic, nu se intrevad probleme. Psiho-afectiv, insa, starea dvs. este departe de a fi fericita. USOR APATIC Nu prea aveti chef de nimic, asa ca veti incerca sa  pasati partenerului cat mai multe activitati de peagenda…

Cum iși controleaza Majda Aboulumosha fiica. Iubitul și mama ei o saboteaza, dar vedeta tot afla: ”Nu mai faceți treaba asta” VIDEO EXCLUSIV

19:00, 06.04.2024 - Majda Aboulumosha a vorbit deschis despre relația cu Jacqueline, fiica sa preadolescenta. Puștoaica implinește maine 11 ani și este pasionata de dans aerobic, participa la diverse competiții, iar recent a obținut primul loc la un astfel de concurs. In interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri,…


Ce parere ai despre aceasta stire?