Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flori s-a retras din competiţie! Guţă a ales: "Ecuaţia se simplifică"

Publicat:

Flori a decis sa renunte la si s-a retras din competitia pentru inima manelistului. Guta a spus ca iesirea din scena a brunetei simplifica "ecuatia".

Flori a luat o decizie definitiva în relatia cu ! Bruneta a anuntat faptul ca a decis sa puna punct relatiei cu manelistul si sa se retraga din "scena".

"Eu l-am iubit cu adevarat pe Guta, dar ce sa fac? Vreau sa ma retrag din povestea asta", a declarat Flori la "Un show pacatos", de la Antena 1.

i-a spus lui Flori ca l-a pierdut…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1

10:50, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu!

Ela Voineag revine pe scena iUmor, in calitate de invitat special, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Ela Voineag are un standard: intotdeauna a venit la noi cu materiale foarte bine pregatite!”

13:25, 18.04.2024 - Duminica aceasta, episodul iUmor cu numarul zece o va avea ca invitat special pe scena umorului pe Ela Voineag, finalista sezonului 14, unde va face senzație cu un numar fabulos de stand-up, care i-a incantat atat pe jurați, cat și pe cei din public. Intr

Firea, despre varianta retragerii lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru București: „E tarziu. Cine candideaza?”

11:10, 12.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi, 11 aprilie, la Antena 3, ca in cateva zile va fi facut public programul candidatului comun PSD-PNL pentru București, Catalin Cirstoiu, și ca „este imposibil” ca acesta sa fie retras in urma materialelor aparute in presa, pentru ca se apropie…

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

14:55, 21.03.2024 - Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor - Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

Vlad Dragulin: „Apa plata, sanatate curata!”

00:05, 15.03.2024 - O țara intreaga il cunoaște azi pe buzoianul Vlad Dragulin. El a devenit foarte cunoscut pentru felul in care ii imita pe Nelson Mondialu și pe Nicolae Guța in show-ul de la Antena 1, numit „In puii mei”. La scurt timp dupa acest rol, Vlad Dragulin a ajuns sa il interpreteze pe Malone in „Baieți … Articolul…

Știrile Antena Stars. Narcisa Balaban tuna și fulgera! Bruneta lanseaza un nou atac dur la adresa lui Nicolae Guța: „Nimeni nu știe ce caracter infect ai” / VIDEO

17:45, 12.03.2024 - Narcisa Balaban lanseaza noi acuzații grave la adresa lui Nicolae Guța. Fosta partenera a interpretului de muzica de petrecere declara ca acesta vrea sa il intoarca pe Alberto, fiul pe care cei doi il au impreuna, impotriva sa. Iata declarațiile disperate ale Narcisei Balaban!

Emi și Cuza s-au transformat in Stela Popescu și Alexandru Arșinel la „Te cunosc de undeva!”: „Sa ducem mai departe memoria marilor artiști”

13:45, 22.02.2024 - Emi și Cuza au avut parte de o dubla provocare pe scena „Te cunosc de undeva!”. Cei doi concurenți au fost nevoiți sa se transforme in Stela Popescu și Alexandru Arșinel.Cea de-a doua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru…

De ce se teme Ilie Nastase. Soția lui, Ioana, l-a dat de gol. „Suntem la munte, ne-am retras puțin aici. Niciodata nu a facut asta”

09:45, 11.02.2024 - Ioana, soția lui Ilie Nastase, este pasionata de echitatie, așa ca fostul tenismen i-a darut recent un cal, pe care cei doi il țin la Brașov. Ei merg din cand in cand acolo, pentru citeva zile de relaxare. Bruneta este foarte atașata de calul sau, Cezar, pe care chiar Ilie Nastase i l-a facut cadou,…


Ce parere ai despre aceasta stire?