Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flore Salalidis, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu vedeta și cum se simte acum: „Sunt de pe 1 așa” / VIDEO

Publicat:

a marturisit, in exclusivitate pentru , ca s-a confruntat cu probleme de sanatate, iar ea și acum are ceva probleme, care o țin inca din prima zi a anului 2023. Vedeta a vorbit despre ce s-a intamplat cu ea, dar și despre cum se simte acum. Iata ce dezvaluiri a facut blondina!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum a reacționat Anamaria Prodan, dupa procesele penale cu fostul soț. Vedeta iși ține copiii departe de probleme: ”Poate sa se duca...”

00:21, 03.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat pentru prima data, dupa toate procesele penale pe care le are cu fostul soț. Vedeta traiește departe de aceste probleme și incearca sa se focuseze cat mai mult pe familia ei și pe relația cu Ronald Gavril. Iata, insa, daca o afecteaza sau nu ce se intampla in instanța.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Andreea Marin a slabit 20 de kilograme ajungand la greutatea pe care o avea in liceu. Cum arata vedeta acum. „Nu am de gand sa mai continui”

17:45, 19.03.2024 - Andreea Marin, in varsta de 49 de ani, a slabit 20 de kilograme și a marturisit ca nu a luat aceasta decizie pentru silueta, ci din cauza unei probleme de sanatate, fara sa fie influențata de vreun comentariu negativ.Vedeta nu putea sa respire bine și se confrunta cu atacuri de panica și alte complicații.…

Xtra Night Show. Ticy, probleme de sanatate, dupa ce s-a vaccinat! Cate operații are prietenul Denisei Raducu: „Am inceput sa...” / VIDEO

11:35, 14.03.2024 - Ticy susține ca se confrunta cu probleme de sanatate, dupa ce s-a vaccinat! Cate operații a facut prietenul Denisei Raducu. Ce a marturisit artistul, in exclusivitate pentru Xtra Night Show. Chiar daca nu se simte bine, cantarețul prefera sa mearga in continuare la evenimente.

Anca Serea, probleme de sanatate. Ce spune vedeta despre starea ei: ”Așa se prezinta situația” / FOTO

11:56, 12.03.2024 - Anca Serea se confrunta cu probleme de sanatate și pare ca simptomele nu mai trec. Dupa ce micuții ei au avut stari de stari și au primit diferite diagnostice de boala, mamica a preluat de la ei. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o fotografie și le-a aratat fanilor chipul ei, avand pete roșii…

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?