Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flavia Mihăşan, noua «vecinică» a lui Dani Oţil, a dănţuit pe vase de croazieră

Publicat:

Supla, cu picioare interminabile si cu multe ore de dans la activ, plus o colaborare cu din Bucuresti. Cam aceasta ar fi prezentarea, pe scurt, a (28 de ani), noua “vecinica” a matinalului “Neatza cu Razvan si Dani” (Antena 1).

Te asteptai sa castigi acest casting?

Eu cred ca cineva acolo, sus, ma iubeste. Spun asta pentru ca, oricat ai fi de talentat, oricat ai munci si oricat de aratos ai fi, fara un pic de noroc putini ar fi cei care ar reusi sa-si implineasca visurile. Iar eu tocmai imi traiesc visul: sunt “vecina” lui Razvan si a lui Dani.

Ce…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dani Oțil, impresionat de cazul lui Radu Ayan, baiatul disparut in Botoșani. Soacra prezentatorului locuiește tot in Tudora: ”E un miracol” / VIDEO

08:55, 19.03.2024 - Cazul baiețelului de 2 ani din Botoșani a ajuns in atenția tuturor și a uluit o țara intreaga, inclusiv pe Dani Oțil. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a aflat de ceea ce s-a intamplat de la soacra lui, care locuiește tot in Tudora. Iata ce parere are!

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Știrile Antena Stars. Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Prezentatorul TV a facut lumina: „Un moment...” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Dani Oțil a fost banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, pe vremea cand cei doi aveau o relație. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a facut lumina in acest caz. Iata ce marturisiri a facut prezentatorul emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu!

Ramona Olaru, provocatoare intr-un clip muzical. Cum a aparut asistenta de la Neatza: „S-a nins, s-a tot” FOTO

09:16, 29.02.2024 - Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani, matinalul difuzat de Antena 1, are o noua colaborare. Ramona Olaru s-a lasat pozata in ipostaze provocatoare pentru un clip muzical. Imaginile au facut furori in mediul online, unde complimentele au curs valuri. „S-a facut frumos, s-a nins, s-a tot”. Foto In…


Ce parere ai despre aceasta stire?