Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul lui Cornel Dinu şi-a sărbătorit ziua de naştere la spital la tatăl său

Publicat:

Fiul administratorului delegat al , s-a dus in salon la spital la tatal sau impreuna cu viitoarea sa sotie pentru a-i face o surpriza acestuia.

(23 ani) si-a sarbatorit ziua alaturi de tatal sau langa patul de spital al administratorului . Cornelus a dus prajituri la spital impreuna cu viitoarea sa sotie. se afla la recuperare la de dupa operatia de by-pass. Fiul administratorului Dinamo se va casatori sambata cu prezentatoarea TV iar…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat / VIDEO

10:15, 17.05.2024 - Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux, dar nu din țara noastra, ci din strainatate. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat. Iata cum a petrecut fosta iubita a lui Adrian Mititelu Jr. aceasta zi speciala!

Victor Pițurca și-a sarbatorit ziua de naștere. Fiul lui, Alexandru, imagine emoționanta alaturi de nepotul lui / FOTO

16:46, 09.05.2024 - Ieri a fost o zi importanta in familia lui Victor Pițurca, asta pentru ca și-a sarbatorit ziua de naștere. A implinit 68 de ani, așa ca, fiul lui, Alexandru, nu a ratat acest moment pentru a face publica o imagine in care apare alaturi de nepotul lui, Noah.

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Mama lui Alex Bodi și-a sarbatorit ziua de naștere! Afaceristul a petrecut alaturi de intreaga familie / FOTO

10:41, 22.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Alex Bodi! Mama lui și-a aniversat ziua de naștere, in urma cu puțin timp. Afaceristul i-a fost alaturi familiei sale in cele mai importante momente și s-a afișat alaturi de cei mai importanți oameni din viața lui. Iata cum arata mama lui Alex Bodi!

Maria Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere. Soțil ei, Antonio Anghel, nu a fost alaturi de ea: ”Imi pare rau” / FOTO

11:00, 17.03.2024 - A fost o zi speciala pentru Maria de la Mireasa! Fosta caștigatoare și-a sarbatorit ziua de naștere, insa in lipsa soțului ei, care nu a fost alaturi de ea. Iata cum și-a petrecut ziua și ce mesaj i-a transmis fostul caștigator, in cea mai importanta zi pentru soția lui.

Chirurg de la Spitalul Floreasca, urmarit penal

10:45, 15.03.2024 - Un chirurg in cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala este urmarit penal fiind acuzat ca, in timpul unei operatii, in urma unei dispute cu echipa care il asista, a scos un electrocauter din pacienta aflata pe masa si l-a intepat pe un coleg medic. Femeia pentru care fusese folosit instrumentul…

Mogulul Rupert Murdoch, in varsta de 92 de ani, s-a logodit cu iubita sa: ce varsta are viitoarea soție

16:45, 08.03.2024 - La 92 de ani, omul de afaceri american de origine australiana Rupert Murdoch, care deține imperiul media News Corporation, al doilea mare conglomerat media din lume, anunța ca s-a logodit și se va casatori din nou.


Ce parere ai despre aceasta stire?