Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fitness-ul secolului trecut! Cum făceau gimnastică femeile din America în anii '40

Publicat:

Sa facem cat mai multa mișcare este principala recomandare a medicilor. Mulți dintre noi aleg sa-și recapete forma fizica in salile de fitness. Se pare ca și la inceputul secolului trecut, oamenii mergeau in astfel de sali.

Un video publicat de postul de televiziune „” arata cum faceau gimnastica femeile din America anilor '40 ai secolului trecut, in plin .

Imbracate in costume de baie sau in rochii scurte, coafate și incalțate in pantofi cu toc, doamnele isi tonificau musculatura cu ajutorul unor aparate pe care putini le-ar incerca in ziua de astazi.…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Botezatu, vorbe de ințelepciune. Prea multe sali de fitness

22:35, 04.06.2024 - Catalin Botezatu vorbește despre frumusețe mai puțin ca un creator de moda și mai  mult ca un pedagog.  Prea mult fitness, prea puțina carte! Iar operațiile estetice sunt… pur și simplu penibile. Sunt prea multe, femeile nu știu cand sa se opreasca! Botezatu deplange situația tinerilor sub 35 de ani.…

VIDEO Doliu imens in fotbalul mondial: O legenda a clubului AC Milan a murit. A marcat in celebrul 'Meci al Secolului'

18:40, 21.05.2024 - Karl-Heinz Schnellinger, o figura emblematica a fotbalului german și unul dintre cei mai apreciați fundași ai generației sale, a incetat din viața la varsta de 85 de ani, in Milano, marți. Schnellinger a avut o cariera impresionanta atat la nivel de club, cat și la echipa naționala a Germaniei de Vest.

Culturism | Romania a „recidivat“: locul 1 pe natiuni la CE din Spania. Costel Torcea, fericit!

16:01, 09.05.2024 - Dupa isparava de la Campionatele Balcanice, delegatia Romaniei a „rupt scena“ si la Campionatele Europene de Cuturism si Fitness din Spania, de la Santa Susanna, unde a cucerit, atentie!, pentru a treia oara consecutiv locul 1 pe natiuni. Tricolorii au obtinut un total de 539 de puncte. Romania și-a…

CE Gimnastica 2024 (f): Romania, prezenta in patru finale pe aparate și cea pe echipe

23:51, 02.05.2024 - Romania s-a calificat in finala pe echipe la Campionatul European de gimnastica artistica de la Rimini (Italia), dupa ce s-a clasat pe locul al patrulea in calificari. Tricolorele au ajuns și in patru finale pe aparate, in timp ce Sabrina Maneca Voinea a ocupat locul al patrulea la individual compus.

Nutriționist: Soia, o sursa vegetala foarte buna de proteine și antioxidanți

16:30, 26.04.2024 - Boabele de soia sunt o sursa importanta de proteina vegetala. Pe langa conținutul ridicat de proteina, ele ofera și beneficii in ceea ce privește reducerea riscului de cancer și imbunatațirea simptomelor cauzate de menopauza. Originare din Asia, ele sunt cultivate astazi in mare parte in Asia, in America…

Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, in premiera la Timișoara. Romania participa cu 40 de sportivi

14:40, 26.04.2024 - Rafael Santonja, președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness, este prezent la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness gazduit la final de aprilie de Timișoara. Romania va participa cu un lot format din 40 de sportivi.

Descoperirea secolului: Oamenii de știința anunța eliminarea HIV cu ajutorul tehnologiei CRISPR

12:05, 21.03.2024 - Utilizand tehnologia premiata cu Nobel, CRISPR, cercetatorii au eliminat virusul HIV din celulele infectate, marcand un pas uriaș catre eradicarea bolii. The post Descoperirea secolului: Oamenii de știința anunța eliminarea HIV cu ajutorul tehnologiei CRISPR first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?