Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiţi iarăşi zmei!

Publicat:

  CSMS Iasi se afla in fata unui meci foarte important astazi. , Iasul poate face returul drumului extaz – agonie pe care l-a facut runda precedenta, cand a pierdut acasa cu FC Voluntari. Iesenii au o multime de argumente pentru a spera ca isi pot indeplini obiectivul. Posibilitatea calificarii in cupele europene de pe primul loc din play-out, calmarea spiritelor in relatia cu Primaria, ajungerea la zi a platilor catre jucatori, victoria (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rezultate alegeri locale 2024 - numaratoare paralela: Candidatul PNL Mario De Mezzo a castigat primaria Slatina

08:30, 10.06.2024 - Candidatul PNL la Primaria municipiului Slatina, Mario De Mezzo, a castigat alegerile pentru functia de primar, potrivit numaratorii paralele efectuate de liberali, si a sarbatorit victoria pe strazile orasului alaturi de sute de persoane.

Costel Alexe ramane pe primul loc in preferințele ieșenilor pentru Consiliul Județean: „Astazi, suntem un exemplu de buna practica in Romania! Continuam sa construim un Iași dezvoltat, puternic și respectat!”

19:51, 07.06.2024 - Iașul s-a dezvoltat in ultimii patru ani prin proiectele majore implementate de administrația liberala, Costel Alexe, președintele Consiliul Județean, devenind favoritul ieșenilor in lupta electorala din acest an, datorita obiectivelor promise și realizate.

Prima MASIVA pentru „caini” la barajul de menținere in Superliga

21:35, 13.05.2024 - In „finala” disputata pe „Arcul de Triumf”, Dinamo a reușit sa se impuna contra celor de la UTA Arad, 2-0. Golurile au fost reușite de Hakim Abdallah și Razvan Patriche, capitanul „cainilor”. Victoria echipei lui Zeljko Kopic, coroborata cu rezultatele favorabile dinamoviștilor de la Galați, Voluntari…

Eugen Trica: „Avem șanse foarte mari sa ramanem in prima liga“

21:16, 27.04.2024 - Antrenorul formației FCU Craiova, Eugen Trica, a fost fericit pentru victoria obținuta sambata seara, pe teren propriu, 3-2 cu U Cluj. Acesta și-a felicitat elevii pentru modul cum au luptat, a mulțumit suporterilor pentru incurajari. Trica le-a atras atenția tuturor ca problema salvarii de la retrogradare…

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, s-a resemnat: Doar o minune ne mai salveaza!

14:40, 27.04.2024 - Dinamo pare ca se duce, iremediabil, de la meci la meci spre un deznodamant trist pentru fanii alb-roșii, adica a doua retrogradare pe parcursul a trei ani. Daca acum trei ani caderea pentru prima data in istoria clubului s-a datorat situației financiare dramatice, mulți jucatori plecand, acum banii …

Finala Diviziei A1 la volei feminin se muta in „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

13:01, 25.04.2024 - Finala Diviziei A1 la volei feminin se muta in „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul! Finala Diviziei A1 la volei feminin se muta in „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea…

Politehnica Iasi a invins-o pe FC Voluntari (3-1), in play-out-ul Superligii

17:21, 20.04.2024 - Politehnica Iasi a invins-o pe FC Voluntari cu scorul de 3-1 (1-0), sambata, pe teren propriu, intr-o partida din etapa a cincea din faza play-out a Superligii de fotbal. Iesenii au obtinut prima victorie cu antrenorul portughez Tony pe banca tehnica.


Ce parere ai despre aceasta stire?