Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiterman Pharma, otrava in pastile

Publicat:


Propolis C EchinaceeaProducatorii de medicamente folosesc multe E-uri in fabricarea produselor impotriva racelii • In topul firmelor care utilizeaza intens aditivii, unii dintre ei considerati periculosi, se afla si , cu 5 E-uri la o simpla pastila • Specialistii atrag atentia ca medicamentele ar putea afecta dezvoltarea copiilor

Medicamentele administrate copiilor pentru o banala raceala le pot afecta acestora sanatatea pe timp indelungat. Practic, medicamentele respective au toate avizele si sunt inofensive luate separat, dar in combinatii…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donarea de sange: Specialiștii spun ca „pomenile” ar putea afecta calitatea sangelui. „Mituim donatarii - daca dispar bonurile, unii vor uita ca exista”

06:35, 05.06.2024 - Lipsa de sange din sistemul sanitar romanesc a reprezentat tot timpul o problema, clasandu-ne la coada Europei in ceea ce privește numarul donatorilor. Pentru a incerca sa acopere necesarul de sange, Guvernul a introdus mai multe masuri prin care sa...

Casnicie doar de dragul copilului? O alegere greșita, spun specialiștii

12:46, 03.06.2024 - Divorțul este un eveniment extrem de complex și de sensibil, pe care cele mai multe familii aleg sa il evite, de cele mai multe ori, doar de dragul copiilor. Cu toate acestea, relațiile dintre parinți devin inexistente și se ajunge uneori la un sentiment de deznadejde, disconfort, plafonare și chiar…

Pacaleala etichetei „Recomandat de dermatologi”. Ce se ascunde, de fapt, sub sloganul care vrea sa atraga clientele dornice de infrumusețare

21:16, 29.05.2024 - Producatorii folosesc deseori termeni care suna bine, precum "testat clinic" sau "recomandat de dermatologi", pentru a crea o impresie de calitate și acreditate. Care este adevarul dincolo de aceasta eticheta și ce ascunde acest text?Profesorul dermatolog Torstern Zuberbier a explicat semnificația acestui…

Orașul din Romania in care te simți privit din toate colțurile. Istoria "caselor cu ochi" din Transilvania, unice in lume

14:15, 23.05.2024 - Turiștii straini sunt fascinați de casele „cu ochi” din Sibiu, multe postari cu acoperișurile din acest oraș devenind devenit virale in mediul online. O astfel de postare a devenit celebra dupa ce a fost distribuita de „Museum of Artifacts”, unul dintre cele mai mari conturi de arta de pe rețelele sociale,…

Alerta alimentara! Lapte cu soda caustica și apa oxigenata, vandut in magazine

17:36, 29.04.2024 - Specialiștii au gasit lapte falsificat, cu un procent mai mic de grasime fața de cel de pe eticheta, procent de cloruri mai mare fața de cel declarat, dar și neconcordanțe privind specia de la care provine laptele.Inspectorii de la Autoritatea Naționala pentru Siguranța Alimentelor au dat peste 100…

Ce este dreptul la reparare și de ce este important? Consumatorii nu vor mai fi obligați sa cumpere produse noi, in lipsa pieselor pentru recondiționarea celor vechi

18:20, 23.04.2024 - Ați avut vreodata vreun telefon, tableta sau consola de jocuri care s-a stricat și nu gaseați componenta necesara astfel ca a trebuit sa cumparați alt produs?De multe ori producatorii de electronice, autoturisme sau echipamente agricole nu ofera piese de schimb sau incearca sa controleze procesul de…

Descoperire: Uneltele de piatra din Ucraina – Dovezi uimitoare ale primei prezențe umane in Europa

15:16, 10.03.2024 - Specialiștii au stabilit ca mai multe instrumente din piatra, gasite in vestul Ucrainei, au o vechime de peste un milion de ani. Ele ar putea fi cea mai veche dovada a prezenței umane pe continent. Potrivit biziday.ro, in anii 1970, intr-o cariera din Korelovo, la poalele Munților Carpați, au fost gasite…

Ratele la creditele NOUA CASA, mai mari decat cele la credite imobilizare clasice. Care este explicația brokerilor?

14:30, 10.03.2024 - Practic, in prezent principalul avantaj al creditului de tip Noua Casa ramane avansul mic la achiziționarea unei locuințe, dar pe de alta parte este limitata și valoarea achiziției la cel mult 70.000 de euro, adica in cel mai bun caz un apartament cu 2 camere intr-un oraș mai mic.La locuințele de peste…


Ce parere ai despre aceasta stire?