Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fițe britanice: Range Rover-ul de 340.000 de euro și ecologia pentru bogătași

Publicat:

a dezvaluit o ediție limitata la . In afara de prețul excesiv al acestui SUV de superlux,  contribuția sa la salvarea ecosistemului marin este cea care va starni cu siguranța zambete ironice. Numeroși producatori s-au reunit in cadrul , locul obișnuit de intalnire pentru colecționari, clienți bogați și […] The post Fițe britanice: -ul de 340.000 de euro și ecologia pentru bogatași first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina are incuviințarea Londrei sa atace in interiorul Rusiei cu armele britanice, sugereaza David Cameron

16:10, 03.05.2024 - Ministrul britanic de externe David Cameron a promis joi un ajutor militar anual de trei miliarde de lire sterline (3,74 miliarde de dolari) pentru Ucraina "atata timp cat va fi nevoie", adaugand ca Londra nu are nicio obiectie daca armele vor fi folosite in interiorul Rusiei, relateaza Reuters, titreaza…

Alergiile familiei regale britanice: pisici, cai, polen și... selfie-uri

16:30, 14.04.2024 - In afara de prințul William, care in 2018, in timpul unei excursii in Olso, glumea spunand ca este „alergic la selfie-uri”, mai mulți membri ai familiei regale sufera cu adevarat din cauza alergiilor.

„Fricoșii” din PNL. Ce lideri importanți din partid evita sa candideze la alegerile locale  

09:20, 04.04.2024 - Numeroși șefi de organizații județene din PNL evita sa intre in cursa de la locale, in circumscripții unde liberalii nu au președintele de CJ sau primarul celui mai important oraș. Pe aceasta lista regasindu-se persoane precum Alina Gorghiu, Lucian Bode, Virgil Guran și Cristian Buican.Pe 31 ianuarie…

Judetul Botosani: Copilul de 2 ani disparut duminica a fost gasit in viata (VIDEO)

16:30, 18.03.2024 - Copilul de 2 ani care a disparut in cursul dupa amiezii de duminica si care a fost cautat de peste 200 de forte de ordine din cadrul MAI si numerosi voluntari a fost gasit in viata. Copilul de 2 ani care a disparut in cursul dupa amiezii de duminica si care a fost cautat de peste 200 de forte de ordine…

EVENIMENT TRAGIC Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani

14:40, 28.02.2024 - Intr-o declarație, Palatul Buckingham anunța faptul ca, Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabrielle Kingston, a murit la varsta de 45 de ani. The post EVENIMENT TRAGIC Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani first appeared on Informatia Zilei .

FOTO. Festivalul Slaninii din Serbia a atras și numeroși timișeni

12:25, 18.02.2024 - Festivalul Slaninii sau Slaninijada este un eveniment de tradiție care are loc in luna februarie in localitatea Kacarevo din Banatul sarbesc, aflata la 130 de kilometri de Timișoara. La ediția de anul acesta, care a inceput joi și ia sfarșit duminica seara, au participat și mai mulți timișeni.

Diagnosticul socant al regelui Charles al III-lea, pe prima pagina a ziarelor britanice: „Soarta familiei regale s-a schimbat”

13:10, 06.02.2024 - "Am cancer", "Socul cancerului" si "Regele are cancer": portretul regelui Charles al III-lea a fost tiparit marti pe primele pagini ale tuturor ziarelor britanice, semn al socului provocat de anuntul privind boala cu care a fost diagnosticat monarhul in varsta de 75 de ani, informeaza AFP.

Argumentele surprinzatoare ale unui roman care s-a mutat de la Cluj la București

08:40, 06.02.2024 - Numeroși bucureșteni s-au mutat in ultimii ani la Cluj, dar exista și cazuri in care unii lasa orașul din Ardeal pentru Capitala. Dincolo de faptul ca sunt cele mai prospere orașe ale Romaniei, Bucureștiul și Clujul atrag nu doar cele mai multe investiții, ci ofera și cele mai multe oportunitați


Ce parere ai despre aceasta stire?