Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FINALUL unei epoci. Grupul Rompetrol îşi schimbă denumirea

Publicat:

isi va schimba denumirea in , operatiunea facand parte din strategia grupului de integrare a activitatilor, dar va pastra numele Rompetrol in reteaua de benzinarii.

Decizia a fost adoptata de conducerea grupului la sfarsitul lunii februarie, potrivit unui comunicat al Rompetrol.

Pe langa schimbarea numelui grupului, divizia centrala de management si control din Rompetrol va fi redenumita KMG Rompetrol.

este detinut integral de compania nationala de petrol si gaze din KazMunayGaz din Kazahstan.

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Povestea filmului 'Libertate', finalul din 'Boss' si personajul Tata Mosu din romanul 'Hotul din Curtea Miracolelor', intre nominalizarile la Premiile Fictiunea

17:01, 26.04.2024 - Povestea filmului "Libertate" de Tudor Giurgiu, finalul din "Boss" de Bogdan Mirica, proza scurta "Daria" de Liviu G. Stan si personajul Tata Mosu din romanul "Hotul din Curtea Miracolelor" de Adrian Majuru se afla intre nominalizatii pe 2023 la Premiile Fictiunea, care vor fi acordate in 23 mai.

Prognoza meteo actualizata. Vreme capricioasa și ploi, pana la finalul lunii aprilie. Cum va fi vremea in minivacanța de Paște?

13:25, 20.04.2024 - Vremea ramane rece in urmatoarea perioada, cu șanse crescute de precipitații. Potrivit prognozei meteo actualizate, vremea va fi capricioasa iar temperaturile vor oscila pana in preajma Paștelui.

Fanii FCU Craiova și-au pierdut rabdarea! I-au bagat in ședința pe Trica și pe jucatori

16:20, 14.04.2024 - FCU Craiova a fost umilita de FC Botoșani, 1-4, și are emoții tot mai mari in ceea ce privește salvarea de la retrogradare. La finalul meciului, fanii și-au pierdut rabdarea. Oltenii au venit increzatori inainte de meciul cu FC Botoșani, ultima clasata la ora meciului, dar au pierdut clar, 1-4, deși…

Trei zodii feminine cu noroc total la bani pana la finalul lunii mai! Lor li se schimba destinul radical, au succesul la care au tot sperat

13:50, 07.04.2024 - In luna mai, trei zodii feminine se pregatesc sa fie binecuvantate cu noroc total la bani, schimbandu-și radical destinul. Ele sunt pe cale sa experimenteze succesul financiar la care au tot sperat. Descopera cum aceste zodii pot atrage prosperitatea in viața lor și cum pot profita la maximum de oportunitațile…

Vremea in Romania iese din tiparele ultimelor decenii

09:40, 30.03.2024 - Vremea in Romania iese din tiparele ultimelor decenii. Finalul lunii martie și inceputul lunii aprilie vor consemna temperaturi record. Se asteapta maxime de pana la 28-29 de grade. Directorul ANM, Elena Mateescu, a declarat, la Antena 3 CNN, ca este cel mai calduros final de martie din ultimii 70 de…

iUmor. Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, show de comedie. Ce reacție au avut jurații: ”Meriți cuțitul de aur”

00:30, 25.03.2024 - Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul in arta umorului. Finalul nu a fost unul așteptat de acesta, iar jurații i-au apreciat...mancarea pregatita pentru ei.

Dan Alexa revine in antrenorat! Prezentat la noua echipa + Primul meci va fi cu Dinamo

22:25, 18.03.2024 - Dan Alexa (44 de ani) revine in antrenorat. A fost prezentat la CS Tunari, locul 17 din Liga 2. Finalul sezonului regulat din Liga 2 i-a facut pe șefii celor de la CS Tunari sa renunțe la antrenorul Ștefan Odoroaba. Iar aceștia s-au mișcat repede și au ales noul antrenor: Dan Alexa. Dan Alexa, antrenor…

Bill Clinton iși apara decizia extinderii NATO. Mesaj misterios privind finalul razboiului din Ucraina: „Putin nu va trai veșnic”

13:15, 13.03.2024 - Fostul președinte american Bill Clinton a aparat decizia privind extinderea NATO spre Est in urma cu 25 de ani, pe cand era in Biroul Oval de la Casa Alba, intr-o conferinta organizata marti la Praga, cu ocazia aniversarii aderarii Republicii Cehe, Poloniei si Ungariei la Alianta Nord-Atlantica.


Ce parere ai despre aceasta stire?