Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Finalul miniseriei “Blestemul” le-a adus telespectatorilor imagini spectaculoase și momente surpriză. Criss și Vlad, nuntă ca-n povești în “O grămadă de caramele”

Publicat:

Ultimul episod din “Blestemul” (prima parte a trilogiei “O gramada de caramele”), difuzat aseara la postul de televiziune , a fost plin de emoție și momente spectaculoase! Miruna (Cristina Ciobanașu) și Victor () au avut parte de o nunta ca-n povești, in compania celor dragi.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad Gherman și Oana Moșneagu pun la punct ultimele pregatiri pentru nunta: „Este un sentiment...”. Evenimentul va avea loc pe 2 iunie 2024 / FOTO

14:20, 17.05.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu pun la punct ultimele pregatiri pentru nunta. Marele eveniment din viața lor va avea loc pe data de 2 iunie 2024, iar totul este pregatit acum de cei doi indragostiți. Iata ce le-au transmis recent fanilor de pe rețelele de socializare!

JO-2024: Flacara olimpica a ajuns in Franta. Momente spectaculoase la Marsilia

23:05, 08.05.2024 - Dupa o parada maritima grandioasa, flacara olimpica si-a facut miercuri seara intrarea maiestuoasa in portul vechi din Marsilia la bordul navei cu trei catarge Belem, iar primul vas olimpic al JO de la Paris 2024 a fost aprins de rapperul francez Jul, relateaza AFP.

Xtra Night Show. Cum a decurs cununia civila a lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Cei doi vor organiza nunta peste o luna: „M-a bușit plansul”

12:00, 07.05.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu au devenit soț și soție in urma cu o luna. Cei doi au avut parte de momente emoționante cand au trebuit sa rosteasca cel mai important „Da” din viața lor, deși nu se așteptau la acest lucru. Curand vor avea și cununia religioasa, precum și petrecerea intr-un loc exclusivist.

Daniel Pavel, noi detalii despre nunta cu Ana Maria Pop. Mireasa va purta trei rochii spectaculoase. „Voi dansa foarte greu”

13:55, 01.05.2024 - Anul acesta, Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor deveni soț și soție, iar cei doi așteapta cu nerabdare ziua cea mare. Prezentatorul Survivor Romania a vorbit despre supersitiile de la nunta, iar Ana a dat detalii despre cele trei rochii de mireasa.„Incercam sa lasam superstițiile deoparte și sa ne concentram…

Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman s-au intalnit fața in fața dupa ce el s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Ce gest a facut actrița

09:35, 28.04.2024 - Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman au in continuare o relație buna, chiar daca nu mai formeaza un cuplu. Ei muncesc impreuna la același proiect de televiziune, astfel ca ieri s-au revazut, dupa ce actorul s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Dupa 10 ani de relație, Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman s-au…

Cristina Ciobanașu rupe tacerea despre nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana: „E un eveniment mult dorit”

12:10, 08.04.2024 - Cristina Ciobanașu are o relație stabila cu Alexandru Mureșan, care e medic stomatolog. Actrița a facut acum primele declarații despre o posibila nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman, cu care a fost impreuna 10 ani, s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Dupa desparțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobanașu…

Cand se marita Cristina Ciobanașu. Actrița, detalii despre nunta cu iubitul! Alexandru a cerut-o deja de soție, de mai multe ori: ”Pentru mine e importanta casatoria” / VIDEO

10:35, 08.04.2024 - Cristina Ciobanașu vorbește despre casatoria cu iubitul ei, Alexandru Mureșan. Cei doi sunt impreuna de aproape trei ani și au planuri mari de viitor. Actrița spune ca deja partenerul a cerut-o in casatorie de cateva ori pana acum și lucrurile se indreapta catre o nunta. Cand va avea loc marele eveniment.

Mile Povan a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Primele imagini de la inmormantare/ FOTO

15:00, 01.03.2024 - Momente dureroase pentru familia și apropiații lui Mile Povan. Artistul a fost astazi condus pe ultimul drum. Sute de persoane au venit atat la priveghi, cat și la inmormantare. Și oamenii simpli au mers la ceremonie și s-au rugat pentru sufletul lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?