Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filipine: 15 persoane, inclusiv 6 copii, au murit în urma unui incendiu într-o piață

Publicat:

Cincisprezece persoane, intre care șase copii, au murit sambata intr-un incendiu care a avut loc intr-o piața in sudul Filipinelor, prizonieri ai flacarilor intr-o cladire in care nu gaseau ieșirile, a anunțat poliția locala, potrivit AFP.

Victimele dormeau într-o cladire închisa cu cheia, în momentul când a izbucnit incendiul, cauzat probabil de cabluri electrice defectuoase, cu puțin timp înainte de zorii zilei, a precizat pentru AFP inspectorul .

Comercianți și membri ai familiilor lor își petrec în mod regulat noaptea…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra, la Arad: doua persoane decedate, gasite intr-o cladire

21:00, 14.06.2024 - Doua persoane au fost gasite decedate, vineri dupa-amiaza, intr-un imobil din Șeitin, județul Arad, transmite Mediafax.Vineri dupa-masa in jurul orei 16:25 la numarul unic de urgența 112 a fost sesizata prezența a doua persoane decedate, intr-un imobil din localitatea Șeitin.

Conflict intre mai multe persoane la Manesti, inclusiv candidati. Doua au ajuns la spital

17:35, 09.06.2024 - Un conflict spontan a avut loc, duminica, in localitatea damboviteana Manesti, in care au fost implicati si candidati, politistii au intervenit cu spray-uri lacrimogene si doua persoane au ajuns la spital, informeaza IPJ Dambovita. “La data de 9 iunie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie…

India: Mai multe persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un parc de distractii

10:26, 26.05.2024 - Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr un incendiu care a izbucnit sambata intr un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza France Presse.Am confirmat moartea a 27 de persoane in incendiu, a declarat presei, sambata noapte, Radhika…

Una din victimele accidentului rutier din Bistrița-Nasaud, transferata la Cluj-Napoca. Un tanar de 17 ani a murit, iar alte șapte persoane au fost ranite.

11:31, 22.05.2024 - Una din victimele accidentului grav produs marti seara in localitatea Petris din judetul Bistrita-Nasaud, in urma caruia un adolescent a murit, iar alți șapte au fost raniți, a fost transferata la un spital din Cluj-Napoca.

Opt persoane implicate intr-un accident pe DN 22, in Tulcea. Doi copii raniți

19:35, 17.05.2024 - Opt persoane au fost implicate vineri seara intr-un accident intre doua mașini, pe DN 22, in zona Cataloi, in județul Tulcea. Patru dintre ele, intre care doua fetițe, de 2 și 4 ani, au fost ranite.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

O masina-capcana a explodat duminica dimineata intr-o piata dintr-un oras din nordul Siriei / Bilanțul celor uciși și raniți

06:55, 31.03.2024 - O masina-capcana a explodat duminica dimineata devreme intr-o piata dintr-un oras din nordul Siriei sub controlul fortelor pro-turce, omorand cel putin opt persoane si ranind peste 20, a raportat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), noteaza AFP, citat de Agerpres. Cel putin "opt persoane…


Ce parere ai despre aceasta stire?