Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiinţă neobişnuită, descoperită la o margine de drum. Oamenii s-au îngrozit când au văzut creatura FOTO

Publicat:

Aceștia au preluat imediat puiuțul și l-au dus intr-o rezervație in care se mai afla cațiva semeni de-ai sai, scrie a1.ro.

"E foarte norocos: desi era nevatamat, era rece la atingere si as putea sa zic ca a fost la un pas mic de a muri", a declarat salvatorul .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O femeie și a dat peste o „vietate extraterestra” in timp ce gatea in bucatarie. S-a ingrozit cand a aflat ce era ființa, de fapt

18:05, 09.05.2024 - O femeie gatea in bucatarie atunci cand a dat peste ceva complet neașteptat, ce semana cu o „vietate extraterestra”. Speriata, aceasta a pus mana pe telefon și a pozat totul, iar imaginea a starnit un val uriaș de reacții.

O fetița de 11 ani a gasit fosilele celei mai mari reptile marine care a existat vreodata. Creatura era lunga cat doua autobuze

13:00, 18.04.2024 - Oamenii de știința au descoperit ceea ce a fost, probabil, cea mai mare reptila marina care a inotat vreodata in mari – o creatura mai lunga decat doua autobuze, relateaza BBC. Creatura a trait in urma cu aproximativ 202 milioane de ani, alaturi de dinozauri. Maxilarul sau fosilizat a fost gasit in…

Creatura infricoșatoare, cu ochi masivi asemanatori unui șobolan, descoperita in adancurile oceanului

06:05, 02.04.2024 - Specialiștii de la Pacific Shark Research Center (PSRC) au facut publica descoperirea unei specii de rechini-fantoma cu totul remarcabila. Aceasta creatura, cunoscuta sub numele de Chimaera supapae, se remarca prin aspectul sau infricoșator și prin faptul ca iși are originile in perioada Cretacica.…

Percheziții la o firma de colectare a deșeurilor din Galați. A fost descoperita o cantitate uriașa de metale fara acte

13:55, 16.03.2024 - Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați au descins la o firma de colectare a deșeurilor metalice din Galați, de unde au ridicat in vederea confiscarii peste 284 de tone de deșeuri feroase. Oamenii legii il suspecteaza pe administrator ca a falsificat documentele contabile.

Ce creatura enigmatica au gasit oamenii de știința printre cele 100 de specii subacvatice descoperite recent VIDEO

16:20, 12.03.2024 - O echipa de cercetatori marini, cu misiunea de a inregistra viața ascunsa din oceanele lumii, a raportat descoperirea a aproximativ 100 de specii noi, printre care și o creatura enigmatica, in forma stea.

O creatura marina misterioasa a fost descoperita in apele Marii Britanii: Este una dintre „multele secrete neexplorate ale oceanului”

08:05, 03.03.2024 - O noua specie de limax de mare a fost gasita in apele Marii Britanii. Aceste creaturi viu colorate se intalnesc de obicei in ape mai calde, ceea ce a facut ca descoperirea sa fie inca și mai surprinzatoare, potrivit BBC.

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.

O fosila rara a unei reptile antice s-a dovedit a fi un fals

04:25, 20.02.2024 - Oamenii de știința au analizat o fosila descoperita in Alpii italieni in 1931 și au descoperit ca este de fapt doar un desen facut cu vopsea neagra. Timp de mai bine de 90 de ani, oamenii de știința au ramas uimiți in legatura cu o fosila de reptila neobișnuita descoperita in Alpii italieni. Dupa ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?