Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica lui Liviu Vârciu, la medicul estetician. Ce își va modifica: ”Îl ciopărțesc”

Publicat:

Fiica lui , Carmina, care abia a facut 18 ani, este deja hotarata sa apeleze la bisturiul medicilor esteticieni pentru a-și remodela nasul. Cand a auzit asta, a avut o reacție uluitoare. Fiica lui , anunț șoc. Ce vrea sa faca tanara , fiica lui vrea sa iși […] The post Fiica lui , la medicul estetician. Ce iși va modifica: ”Il cioparțesc” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubit. Mesajul postat de tanara dupa decizia luata: „Hai sa trecem peste...”

19:11, 14.04.2024 - Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubitul ei și a oferit mai multe detalii fanilor sai. Tanara a marturisit ca este un capitol incheiat din viața sa și prefera sa se axeze pe lucruri mai importante care sunt de viitor.

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Shamieh Hussein, medicul estetician al vedetelor, acuzat ca a mutilat mai multi pacienti, pus sub control judiciar

09:45, 14.03.2024 - Medicul estetician acuzat ca a efectuat mai multe interventii chirurgicale in urma carora mai multi pacienti au suferit afectiuni estetice grave si permanente este cercetat sub control judiciar si are interdictia de a mai efectua operatii, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean.

Medic estetician din Constanța, arestat dupa ce ar fi mutilat 10 femei. Polițiștii au deschis un dosar penal

16:06, 12.03.2024 - Medicul estetician care a mutilat 10 femei a fost arestat la Constanța. Timp de patru ani a facut mai multe operații, in urma carora pacientele au suferit leziuni grave și au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Reputat medic, scrisoare adresata Romaniei. ”Hai acasa. Fiica mea… destul!”

22:05, 08.03.2024 - Unul dintre cei mai prețuiți medici din Banat, fost secretar de stat din Ministerul Sanatații, actual presedintele al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, prof. dr. Dorel Sandesc, rememoreaza o declarație facuta de el insuși, in urma cu cațiva ani, pentru țara noastra. Medicul timișorean…

Bianca Dragușanu și-a dus mama la medical estetician. La ce intervenție a apelat: ”O fac și mai frumoasa”

16:56, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu este pusa pe schimbari mari! Dupa mai multe vizite la medicul estetician, a decis ca este momentul ca și mama ei sa treaca printr-o transformare. Din acest motiv, a dus-o la medicul care a operat-o pe ea. Iata la ce intervenție a apelat!

Gabi Badalau a aflat din presa de presupusa relație a Biancai Dragușanu cu medicul estetician. Sufera sau nu dupa desparțirea de blondina: „Alegerile facute de ea...” / VIDEO

10:50, 08.02.2024 - In ediția de aseara de la Xtra Night Show, Gabi Badalau a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Bianca Dragușanu, dupa o buna perioada in care s-a zvonit ca nu mai este loc de impacare, avand in vedere ca blondina a fost deranjata ca fostul iubit nu i-a fost alaturi, in urma intervențiilor. Acum,…


Ce parere ai despre aceasta stire?