Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fii „turist spațial” la Palas! Crăciunul Cosmic îl aduce pe Moșu` în haine de astronaut, dar și premii „câte-n lună și-n stele”

Publicat:

Intoarcerea pe Terra a primilor turiști spațiali, capsula SpaceX, sateliții Starlink, zborul Blue Origin, roverul Curiosity sau telescopul sunt cateva dintre subiectele care au impresionat intreaga planeta. Anul acesta, Palas iți propune un , inspirat din reușitele astronauților, unde Moșu` va veni cu o naveta intergalactica, bradul va lua forma unei capsule spațiale, copiii vor invața despre Univers, prin intermediul decorațiunilor interactive, dar și premii „cate-n luna și-n stele”. Putem ajunge și pe Marte, putem sa exploram Luna și sa ne lasam impresionați de frumusețea…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prin DOITSMARTER putem acum gestiona inteligent consumul și producția locala de energie in cladiri

13:15, 29.04.2024 - Centrul de Cercetare in Tranziție Energetica (EnTREC) din cadrul Universitații Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) inițiaza și materializeaza proiecte de cercetare științifica aplicativa cu impact.

Ce se mai aude de viitorul Centru de Transplant Multiorgan. Tișe anunța discuții cu UMF Cluj: „Putem sa-l facem impreuna”

14:30, 24.04.2024 - Centrul de Transplant Multiorgan nu a reușit sa prinda finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), iar președintele CJ Cluj, Alin Tișe, cauta noi soluții pentru ca edificiul medical ultramodern sa devina realitate.

„Egg-straordinary Easter” cu premii zilnice, la Iulius Mall Suceava

11:05, 21.04.2024 - Pana pe 2 mai 2024, toate ajutoarele Iepurașului care fac cumparaturi la magazinele din Iulius Mall, sunt premiate pe loc. Daca ai bonuri, din aceeași zi, de la unul sau trei magazine din Iulius Mall, a caror valoare cumulata trece de 400 de lei și vii la Centrul de Premiere, primești pe loc unul ...

Elon Musk si Volodymyr Usov prevad un viitor SF: putem coloniza Marte cu „astronauți modificați genetic”

18:30, 19.03.2024 - Volodymyr Usov, fostul președinte al agenției spațiale naționale din Ucraina, crede ca biologia noastra ne impiedica sa putem coloniza orice planeta si ca solutia este modificarea genetica.

Horoscop special: Echinocțiul de primavara, inceputul anului astrologic 2024. Ce impact va avea asupra zodiilor

00:30, 16.03.2024 - Se spune ca la Echinocțiu, rețeaua energetica a planetei se muta intr-o armonie mai inalta, permițandu-ne sa ne absorbim cu mai multa ușurința puterile de vindecare ale Mamei Natura. Cu rețeaua energetica a planetei vie și trezita, putem, de asemenea, sa ne umplem propriile centre energetice ale corpului…

Misiune importanta pe Marte: motivul pentru care roverul Curiosity se cațara pe Muntele Sharp

03:35, 06.03.2024 - Aproape in fiecare zi, noi, pe Pamant, primim o imagine uluitoare a terenului de pe Marte, trimisa de un rover. Dar, priveliștea din spațiu poate fi și ea destul de uimitoare. Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) tocmai a trimis o imagine sugestiva a lui Curiosity in timp ce urca pe o creasta abrupta de…

O galaxie „ciudata”, veche de 13 mlrd. de ani, care nu ar fi trebuit sa existe a fost descoperita de cercetatori

22:05, 26.02.2024 - Telescopul spațial James Webb a descoperit o galaxie veche de 13 miliarde de ani, care este mult prea complexa pentru a exista atat de devreme in Univers, spun cercetatorii, potrivit Insider, scrie digi24.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?