Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetiţă de 7 ani, abuzată de un vecin de 57 de ani. Scenele au fost filmate de o altă copilă de 10 ani

Publicat:

O fetita de doar 7 ani dintr-o localitate din Iasi a fost supusa unor orori greu de imaginat de catre un vecin. Barbatul de 57 de ani a abuzat-o pe fetita, in timp o alta copila, in varsta de 10 ani, a luat parte la scena, filmand totul cu telefonul mobil.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de patru ani a cazut a doua oara pe geam, in Mioveni! Copila de 4 ani este in coma. Reacția mamei

15:55, 04.04.2024 - O drama cutremuratoare a lovit orașul Mioveni din județul Argeș, in urma careia o fetița de numai patru ani se afla intr-o stare grava. Dupa ce a cazut pentru a doua oara de la etaj, micuța se zbate acum intre viața și moarte.

Doua fete de 13 ani s-au batut și paruit pe strada. Scenele, filmate de alți copii: Croșeu! Hai odata/ VIDEO

12:55, 13.03.2024 - Poliția s-a autosesizat și face cercetari, dupa ce imagini cu doua fete de 13 și 14 ani care se bat pe o strada din Caransebeș au aparut in mediul online. Scenele violente s-au petrecut in urma cu doar cateva zile, sub privirile altor adolescenți. Din verificarile efectuate de polițiștii, bataia…

Fetița de 3 ani din Iași, spalata pe cap de mama cu o substanța toxica, a murit. La finalul lunii ianuarie, copila era in moarte cerebrala

18:31, 14.02.2024 - In luna ianuarie, o fetița de 3 ani din Iași a fost spalata pe cap de mama cu o substanța toxica. Au urmat saptamani critice pentru copila, asta pentru ca la finalul lunii trecute, era in moarte cerebrala. Astazi, fetița a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?