Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Festivalul de Film de la Cannes amână ediţia din 2021 din cauza pandemiei

Publicat:

de Film de la Cannes au anuntat miercuri ca editia de anul acesta, care era prevazut sa aiba loc intre 11 si 22 mai, a fost reprogramata pentru luna iulie, scrie , informeaza News.ro.

Fara a astepta primavara si impactul campaniei de vaccinare in curs, organizatorii Festivalului de la Cannes au anuntat miercuri, intr-un scurt comunicat, amanarreea editiei din 2021.

"Initial prevazut intre 11 si 22 mai, de Film de la Cannes va avea loc intre 6 si 17 iulie 2021", au explicat ei.

Citește și: RAZBOI TOTAL Israelul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA au oprit un transport de bombe catre Israel din cauza ca acesta nu oprește ofensiva in Rafah

11:35, 08.05.2024 - Statele Unite au suspendat livrarea unei incarcaturi de bombe saptamana trecuta dupa ce Israelul nu a raspuns „ingrijorarilor” Washingtonului privind ofensiva anuntata de la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, a declarat marti un inalt responsabil american, relateaza AFP, preluat de Agerpres.

Criza din Gaza ajunge la punctul culminant: Turcia a luat o decizie radicala

09:50, 03.05.2024 - Turcia oprește comerțul cu Israelul din cauza „tragediei umanitare” din Gaza. Un demnitar turc a declarat ca masurile vor fi in vigoare pana cand Israelul va permite ca in Gaza sa intre un flux neintrerupt de ajutoare. In 2023, comerțul dintre cele doua țari a valorat aproape 7 miliarde de dolari. Turcia…

Un nou film romanesc se alatura peliculei „Trei kilometri pana la capatul lumii” la Festivalul de la Cannes 2024

09:50, 23.04.2024 - Festivalul Internațional de Film de la Cannes a fost anunțat doua filme romanești remarcabile intrate in competiție. Lungmetrajului „Trei kilometri pana la capatul lumii” i s-a mai alaturat un documenatar.

Mari personalitați artistice vor fi prezente la Festivalul International de Teatru de la Sibiu din iunie

15:00, 18.04.2024 - Editia din acest an a Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce in Romania, in perioada 21-30 iunie, numeroase personalitatii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actrita Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov si Jan Fabre, dar si pe Jon Fosse, unul…

Alerta maxima in Israel: toate activitațile publice au fost anulate pe fondul amenințarii Iranului

22:31, 13.04.2024 - Israelul și a plasat forțele armate in stare de alerta maxima, sambata, din cauza unui posibil atac al Iranului. Zeci de avioane de lupta sunt gata sa intervina. Autoritațile israeliene și-au pus forțele armate in stare de alerta maxima din cauza amenințarilor cu un posibil atac al Iranului. Ca masuri…

Trump avertizeaza ca Israelul pierde „mult sprijin” la nivel global din cauza razboiului din Gaza: „Trebuie sa se termine”

23:05, 25.03.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a declarat, intr-un interviu acordat unei publicatii israeliene, ca Israelul trebuie sa „incheie” razboiul din Fasia Gaza, deoarece pierde „mult sprijin” la nivel global, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Cand are loc TIFF 2024 și cat costa biletele

10:20, 13.03.2024 - Cand are loc TIFF 2024 și cat costa biletele Festivalul Internațional de Film Transilvania este considerat de mulți drept varianta romaneasca a celebrului festival de la Cannes. An de an TIFF , atrage o mulțime de pasionați de film nu doar din țara noastra, ci și de peste hotare. Pentru cei care așteapta…

Israelul ingrozește: Parlamentul European cere excluderea țarii din sport, din cauza „macelului“ din Fașia Gaza

08:00, 21.02.2024 - Cifrele teribile ale operațiunii militare din Fașia Gaza au crescut presiunile pe FIFA, UEFA și Comitetul Internațional Olimpic (CIO) pentru ca naționala din „Țara Sfanta“ sa fie interzisa la Euro 2024, iar atleții din aceasta țara sa priveasca JO la televizor.


Ce parere ai despre aceasta stire?