Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fenomen rar pe planetă: a nins în Tasmania (Australia). Localnicii au stat treji toată noaptea

Publicat:

Australian Broadcasting Corporation a transmis ca in orasul Launceston s-a inregistrat in aceasta saptamana cea mai importanta cadere de zapada de la inceputul anilor "70.Evenimentul a fost o mare bucurie pentru localnicii, unii dintre ei au reusit astfel sa vada pentru prima data zapada. „Am stat treji toata noaptea, prea incantati sa dormim! Foarte rar. Niciodata nu a nins aici in orasul acesta… cel putin nu de cand su (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aurora boreala in Romania, fenomen ceresc uimitor. Imagini de poveste surprinse noaptea pe cer FOTO

11:25, 11.05.2024 - Aurora boreala in Romania i-a ținut treji pe pasionații de fotografie. Imagini rare au fost realizate, in noaptea de vineri spre sambata, in vestul Romaniei, unde cerul a fost cufundat in lumina roșiatica.

Un celebru oraș din Italia vrea sa interzica inghețata dupa miezul nopții: „Ne protejam localnicii”

11:50, 24.04.2024 - Orașul italian Milano propune o noua lege pentru interzicerea inghețatei dupa miezul nopții. Autoritațile spun ca au decis sa apeleze la aceasta masura pentru a-și proteja locuitorii, transmite euronews.com.

Misterul din noaptea de 22 septembrie 1979: o explozie nucleara a zguduit intreaga planeta, iar suspiciunile au cazut asupra Israelului

08:25, 17.04.2024 - Dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, cursa catre inarmarea nucleara a accelerat rapid, atingand un punct critic in 1962. Acest an marcheaza momentul in care lumea a fost la un pas de un conflict nuclear, o amenințare de proporții catastrofale.

Recenzia unui clujean despre București: ”M-am intors in traficul și in cultura clujeana dupa București și ma simt ciudat. Parca sunt pe alta planeta”

13:25, 11.04.2024 - Un clujean plecat intr-o vizita mai lunga la București a scris o recenzie despre orașul de pe Dambovița, unde se da ora exacta in Romania. Ei bine, orașul acela haotic, cu trafic infernal, cu oameni nesimțiți care vor sa ia și pielea de pe tine, cu aglomerație și fara bun simț s-a mutat la Cluj-Napoca,…

Alerta de pesta porcina africana in Romania! Orașul in care localnicii nu mai au voie sa sacrifice porci in gospodarii

16:30, 22.03.2024 - Autoritațile au declarat alerta de pesta porcina africana intr-un județ din Romania! Specialiștii sanitar veterinari le-au interzis localnicilor sa mai sacrifice porci in gospodarii. Iata lista zonelor afectate!

Orașul din apropierea Romaniei care este sufocat de turiști. Localnicii l-au parasit in proporție mare

17:00, 14.03.2024 - Un oraș foarte aproape de Romania este vizitat anual de turiștii de pretutindeni. Cu toate acestea, mulți dintre localnici au decis sa-l paraseasca. De ce? Aflați motivul in randurile urmatoare. Orașul in care localnicii nu mai au loc de turiști Croația este o țara extrem de frumoasa care trebuie vizitata…

Locul din Romania in care a revenit iarna! A nins toata noaptea, iar stratul de zapada este din ce in ce mai gros / VIDEO

09:06, 13.03.2024 - La jumatatea lunii martie, iarna a revenit in Romania! In timp ce in alte zone ale țarii ploua de cateva zile, aici a nins toata noaptea, iar stratul de zapada este din ce in ce mai gros. Turiștii sunt așteptați pe partii! Iata despre ce zona este vorba!

Cinism extrem. Dupa ce le-au distrus complet orașul, rușii ii invita pe localnicii din Avdiivka sa-l voteze pe Putin

13:25, 12.03.2024 - Locuitorii din orașul Avdiivka vor putea vota la alegerile prezidențiale din Rusia, a anunțat marți, liderul separatiștilor pro-ruși din regiunea Donețk, Denis Pușilin, la postul de televiziune Russia 24, relateaza agenția de stat rusa RIA.


Ce parere ai despre aceasta stire?