Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fenerbahce, exclusa din Champions League din cauza scandalului meciurilor trucate

Publicat:

Echipa de fotbal , campioana en-titre a Turciei, a fost exclusa din de UEFA, anunta Reuters si cotidianul turc Hurryet. UEFA a cerut Federatiei turce de fotbal excluderea echipei din cauza scandalului de trucare a unor meciuri din sezoanele trecute.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal dupa scandal la Eurovision 2024. Reprezentantul Olandei, Joost Klein, a lipsit de la repetiții din cauza unui „incident”

21:35, 10.05.2024 - Cantarețul olandez Joost Klein a lipsit vineri de la repetițiile Eurovision Song Contest in urma unui „incident”, a declarat Uniunea Europeana de Radiodifuziune (EBU), care organizeaza evenimentul, intr-un comunicat, relateaza Reuters.

Socca EuroCup 2024: Naționala Moldovei, invinsa de reprezentativa Turciei. Rezultatele meciurilor dupa doua zile

07:35, 10.05.2024 - Naționala Moldovei la Socca a fost invinsa de reprezentativa similara a Turciei cu scorul 0-1, in al doilea meci la turneului internațional Socca EuroCup 2024. Dogukan Aslan a marcat un gol rapid in minutul 4, dupa un șut puternic in poarta lui Artiom Cubani, acesta fiind și unicul gol al partidei,…

Cluburile suedeze resping tehnologia VAR in fotbal! Decizia de a nu implementa sistemul de arbitraj video

17:31, 26.04.2024 - Ligile profesioniste de fotbal din Suedia nu vor implementa sistemul de arbitraj video (VAR) dupa ce cluburile si-au exprimat opozitia fata de aceasta tehnologie, a declarat presedintele Federatiei suedeze de fotbal (SvFF), Fredrik Reinfeldt, scrie Reuters.

Meci din Cupa CAF, anulat din cauza unei harti imprimate pe tricourile oaspetilor

12:35, 22.04.2024 - Meciul dintre echipa algeriana USM Alger si formatia marocana Renaissance Berkane, programat duminica in semifinalele Cupei Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), nu s-a putut juca din cauza unei dispute legate de tricourile echipei vizitatoare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

IBA a fost exclusa din Asociatia federatiilor sporturilor olimpice de vara (ASOIF)

10:50, 10.04.2024 - Asociatia Federatiilor Internationale ale Sporturilor Olimpice de Vara (ASOIF) a exclus marti Asociatia internationala de box (IBA) si a cerut ca o noua organizatie sa preia sarcinile globale ale "nobilei arte", informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Clubul Trabzonspor cere demisia conducerii Federatiei turce de fotbal

20:50, 01.04.2024 - Clubul Trabzonspor a cerut luni, intr-un comunicat, demisia conducerii Federatiei turce de fotbal (TFF), considerand ca aceasta organizatie a fost prea blanda cu rivala Fenerbahce Istanbul, informeaza site-ul Foot Mercato, potrivit Agerpres. Dupa cum s-a anuntat, trei jucatori ai lui Fenerbahce au…

Fostul șef al Federației de fotbal din China, condamnat la inchisoare pe viața

10:55, 26.03.2024 - Fostul șef al federației naționale de fotbal din China, Chen Xuyuan, a fost condamnat la inchisoare pe viața pentru acceptarea de mita, a anunțat marți presa de stat, citata de Reuters, in urma uneia dintre cele mai mari anchete anticorupție din ultimii a


Ce parere ai despre aceasta stire?