Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeia magnat imobiliar, Truong My Lan, din Vietnam a fost condamnată la moarte pentru deturnare de fonduri

Publicat:

Un magnat imobiliar a fost condamnat la moarte in Vietnam dupa cel mai mare proces de frauda din istoria țarii. a fost condamnata joi de un tribunal din , dupa ce a fost gasita vinovata de deturnare de fonduri, mita și incalcari ale normelor bancare, potrivit stiripesurse.ro. Președinta companiei […]

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Magnat imobiliar, condamnat la moarte pentru corupție. Femeia este acuzata de fraude in valoare de 12,5 miliarde de dolari

10:30, 13.04.2024 - Condamnarea la moarte a unui magnat imobiliar intr-un caz de frauda financiara de 12,5 miliarde de dolari este cea mai recenta pedeapsa aplicata de Vietnam in cadrul campaniei anticorupție de amploare. Sentința impotriva lui Truong My Lan, fosta președinta a dezvoltatorului imobiliar Van Thinh Phat…

Vietnameza condamnata la moarte pentru cea mai mare frauda financiara din istoria tarii sale

09:06, 13.04.2024 - Un tribunal din Vietnam a condamnat-o joi la moarte pe Truong My Lan, un magnat in imobiliare, pentru rolul jucat intr-o frauda financiara de 304 trilioane de dong (12,46 miliarde de dolari), cea mai mare din istoria tarii, relateaza Reuters.

O femeie dezvoltator imobiliar din Vietnam, condamnata la moarte pentru o frauda uriașa. „Nu a mai fost niciodata un proces public ca acesta”

09:05, 12.04.2024 - Un dezvoltator imobiliar a primit pedeapsa cu moartea, dupa ce a obținut in mod fraudulos imprumuturi de zeci de miliarde de dolari de la una dintre cele mai mari banci din Vietnam, potrivit BBC.

O miliardara a fost condamnata la moarte! Avea 4 miliarde ascunse in subsolul casei

08:56, 12.04.2024 - Un tribunal din orașul Ho Chi Minh a condamnat-o la moarte, joi, pe Truong My Lan, șefa unei companii vietnameze, intr-un caz de frauda in... The post O miliardara a fost condamnata la moarte! Avea 4 miliarde ascunse in subsolul casei appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Scandal mondial: miliardara vietnameza a furat de-a rupt!

18:35, 11.04.2024 - O poveste șocanta de frauda bancara a ieșit la iveala in Vietnam și a zguduit intreaga lume financiara. Truong My Lan, o dezvoltatoare imobiliara de 67 de ani, este acuzata ca a jefuit una dintre cele mai mari banci din țara, Saigon Commercial Bank, timp de 11 ani. Intr-un proces spectaculos, desfașurat…

FRAUDAREA A 44 MILIARDE DE DOLARI De la vanzatoare la tarabe la miliardara condamnata la moarte

14:20, 11.04.2024 - Acuzata de deturnare de fonduri, corupție și incalcarea regulamentelor bancare, ea a fost gasita vinovata de o serie de delicte financiare grave The post FRAUDAREA A 44 MILIARDE DE DOLARI De la vanzatoare la tarabe la miliardara condamnata la moarte first appeared on Informatia Zilei .

Condamnare la moarte dupa cea mai mare frauda din istoria Vietnamului

13:10, 11.04.2024 - Un magnat imobiliar a fost condamnat la moarte in Vietnam dupa cel mai mare proces de frauda din istoria țarii. Truong My Lan a fost condamnata joi de un tribunal din Ho Chi Minh City, dupa ce a fost gasita vinovata de deturnare de fonduri, mita și incalcari ale normelor bancare, noteaza Mediafax.

Un fost inalt responsabil din cadrul Ministerului Apararii din Ucraina a fost arestat pentru deturnare de fonduri

23:05, 21.03.2024 - Ucraina a anuntat joi plasarea in arest provizoriu a unui fost inalt responsabil al Ministerului Apararii, suspectat ca a deturnat peste un milion de euro in timpul achizitionarii de provizii alimentare pentru armata ucraineana in timpul invaziei ruse impotriva tarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?