Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FEMEIA care a câștigat în INSTANȚĂ dreptul de a-și ucide COPILUL. Cum a fost posibil

Publicat:

, o femeie din in varsta de 36 de ani, a castigat in instanta dreptul de a-si ucide propriul copil, scrie stirile.rol.ro.

Fiica femeii, in varsta de 1 an, s-a nascut oarba si suferea de hidrocefalie, meningita si septicemie.

Fetita nu vorbea, nu putea sa se deplaseze, sa manance sau sa bea.  Micuta depindea in totalitate de ajutor medical. Nancy si-a petrecut anul de viata in din Londra, unde era hranita cu ajutorul unui tub.

, devotata mama a micutei, care a renuntat la serviciu…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz, uimita de replica fiicei sale in varsta de 4 ani: „Am ramas blocata”

15:55, 20.05.2024 - Dana Rogoz a fost uimita cand a auzit ce i-a spus fiica sa, Lia, in timp ce gateau. Micuța implinește astazi, 20 mai, varsta de 4 ani, iar actrița a transmis un mesaj emoționant.Pe 20 mai 2024, Lia, fiica Danei Rogoz, a sarbatorit implinirea a patru ani, ocazie cu care actrița a impartașit noi fotografii…

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

Moderna si Pfizer-BioNTech se infrunta in instanța pentru paternitatea si dreptul de a utiliza tehnologia ARN mesager

16:15, 23.04.2024 - Companiile farmaceutice Moderna si Pfizer-BioNTech se vor infrunta in tribunale din Londra si din alte orase in procese care privesc paternitatea si dreptul de a utiliza tehnologia ARN mesager, care a fost cruciala in dezvoltarea vaccinurilor lor anti-COVID-19, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Șase deținuți americani au caștigat in instanța dreptul de a vedea eclipsa solara de pe 8 aprilie

08:55, 06.04.2024 - Zeci de milioane de americani se pregatesc pentru eclipsa totala de Soare de pe 8 aprilie. Printre aceștia, se numara șase deținuți, care au castigat in instanța dreptul de a vedea fenomenul.

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Drama in Marea Britanie, unde o fetița de 3 ani a ajuns in stare GRAVA la spital dupa ce a baut suc intr-un parc de distracții

10:25, 29.02.2024 - O fetița de trei ani din Marea Britanie a baut slushy, o bautura facuta din gheața, și an ajuns in stare grava la spital. Copila se afla cu familia ei intr-un parc de distracții. Micuța de doar trei ani s-a prabușit in parcul de distracții in fața familiei și an oamenilor din jur. Ea a ajuns la spital…


Ce parere ai despre aceasta stire?