Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeia aflată în stare critică după cezariană, dusă la Iași pentru că spitalul din Neamț nu avea anestezist

Publicat:

Femeia in varsta de 34 de ani, in stare critica dupa o cezariana, a fost dusa cu elicopterul la Iași pentru ca spitalul din Targu Neamț nu avea anestezist dupa-masa. E a fost stabilizata de medici dupa o operație in care i s-a scos uterul, potrivit Mediafax.

Șeful Secției Obstetrica I a Materitații „”, a declarat, vineri, ca femeia in varsta de 34 de ani aflata in stare critica dupa o cezariana a fost adusa in spitalul din Iași pentru ca in cel din Targu Neamț nu era anestezist dupa-masa.

„Femeia a nascut la 9.30, la Targu Neamț, dupa cezariana s-au constatat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mențiune și premiu special la Concursul Național „Ionel Teodoreanu” pentru doua eleve din Neamț

11:56, 21.05.2024 - Concursul Național Transcurricular de Lectura și Interpretare „Ionel Teodoreanu”, pentru clasele V-VIII, a avut loc, in perioada 16-19 mai, la Colegiul Național “Costache Negruzzi” din Iași. La acest concurs participa cate un elev din fiecare clasa, alții decat cei calificați la etapa naționala a olimpiadei…

Un polițist din Iași, lovit de o șoferița! A ajuns la spital in stare critica: „Piciorul era sfaramat”

22:36, 12.05.2024 - Un polițist de frontiera din județul Iași a fost spulberat de o șoferița. Barbatul in varsta de 44 de ani a fost prins intre doua autovehicule și a fost operat de urgența, timp de 10 ore la membrele inferioare.

Polițist din Iași, in stare critica dupa ce a fost lovit cu mașina de o șoferița incepatoare. Ce șanse ii dau medicii

17:55, 12.05.2024 - Un polițist din județul Iași a fost transportat de urgența la spital, in cursul zilei de sambata, 11 mai 2024, dupa ce a fost lovit de un autoturism la volanul caruia se afla o șoferița incepatoare.

O pisica din Iași a devenit vedeta pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele sa nimereasca exact acolo unde avea nevoie?

14:20, 12.04.2024 - Pe imaginile surprinse pe camerele video se observa cum felina de culoare alba se indreapta singura catre clinica, chiar la ,,intrare pacienți”. Aceasta a fost auzita de medicii veterinari din interior datorita mieunatului insistent. Intamplarea a fost una mai mult decat inedita, lucru remarcat chiar…

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

Accident cu 6 victime in județul Argeș. O persoana este in stare critica

08:45, 03.04.2024 - La fața locului au intervenit mai multe echipaje de descarcerare, dar și 6 ambulanțe. O femeie de 44 de ani, incarcerata și inconștienta, a fost preluata de urgența și transportata la spital.Celelalte 5 victime prezentau rani ușoare și au fost tratate la fața locului. Ulterior, au fost duse la spital…

DNA a trimis in judecata un sofer! Dare de mita, ultraj, distrugere si amenintare

13:40, 25.03.2024 - Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie ndash; Serviciul teritorial Iasi au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului R.G.C., pentru comiterea infractiunilor de: dare de mita, ultraj doua fapte , refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice,…


Ce parere ai despre aceasta stire?