Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fată de 14 ani scoasă din ţară cu un paşaport fals și exploatată sexual, după ce poliţia a pus-o pe lista copiilor dispăruţi. Nimeni n-a fost trimis la închisoare!

Publicat:

a fost acuzat de DIICOT Oradea ca, prin metoda “lover boy”, a racolat o fata de 14 ani pe care a trecut-o granita ilegal si a dus-o in Spania, pentru a o exploata sexual. Barbatul de 39 de ani era casatorit și avea trei copii. Fata a declarat ca, in Spania, el a batut-o si i-a cerut sa se prostitueze. Dar declaratia victimei nu se coroboreaza cu nimic, au precizat judecatoarele, in motivarea redactata zilele trecute, prin care Fechete a fost condamnat definitiv la un an si o luna cu suspendare.In noaptea de 3/4 februarie 2016, Ana* a fost scoasa din tara, pe la ,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Realitatea copiilor lasați singuri de Paște. „Sarbatorile sunt grele, atunci cand parintii nu reusesc sa vina acasa”

14:20, 29.04.2024 - Peste jumatate dintre parinții plecați la munca in strainatate nu se vor intoarce acasa de Sarbatori, arata un studiu al Salvați Copiii Romania. Organizația extinde programul de sprijin pentru copiii ramași singuri, oferind servicii integrate in șase județe.

VIDEO/ Revolta spanilolilor impotriva turiștilor care i-au imbogațit: Pute a turisti, Duceti-va acasa!

07:55, 17.04.2024 - De la Insulele Baleare la Insulele Canare, trecand prin Barcelona si Malaga, miscarile anti-turistice se inmultesc in Spania, a doua destinatie din lume, obligand autoritatile sa ia masuri pentru a concilia bunastarea locuitorilor cu un sector economic crucial, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Parinții unui criminal minor, condamnați la inchisoare: Cadourile primite de Craciun l-au ajutat sa comita masacrul

23:35, 09.04.2024 - Doi parinți  iubitori, care i-au facut cadou fiului lor, de Craciun, un pistol Sig Sauer de 9 mm, au fost condamnați la cate 15 ani de inchisoare, dupa ce copilul lor a unic patru copii și a ranit alți șase elevi și un profesor. Baiatul a fost condamnat și el la inchisoare pe viața.

​Parinți revoltați ca Erika Isac va concerta la un bal al bobocilor din Oradea. „Nu știu ce asculta copiii lor in caști, acasa”

13:31, 12.03.2024 - Prezența Erikai Isac la Balul Bobocilor organizat vineri de Colegiul Național Iosif Vulcan din Oradea a inflamat spiritele. Parinții elevilor au aflat ca artista folosește un limbaj licențios in piesele sale și spun ca tanara nu ar trebui sa participe la acest eveniment, relateaza Bihoreanul.

Aproximativ 60 de tone de deseuri aduse din trei tari europene, blocate sa intre in Romania

12:55, 29.02.2024 - Trei TIR-uri incarcate cu aproximativ 60 de tone de deseuri aduse din Germania, Spania si Olanda au fost blocate de autoritatile din Arad si Bihor sa intre in tara, dupa ce s-a constatat ca transporturile sunt ilegale, potrivit Agerpres. Automarfarele au fost verificare in Punctele de Trecere a Frontierei…

Fetița vanduta de parinții romani pentru 3.000 de euro, in Spania

20:00, 27.02.2024 - O fetița de 12 ani a fost salvata de Garda Civila din Spania dupa ce parinții ei, membri ai unui clan romanesc, au vandut-o unei alte familii pentru a o casatori in schimbul a 3.000 de euro.

Despagubirile primite de un avocat din Oradea dupa ce WizzAir a anulat o cursa, fara explicatii. Vacanta din Spania, prelungita fortat cu 5 zile

03:00, 14.02.2024 - Despagubiri substantiale dupa o cursa anulata. Articolul Despagubirile primite de un avocat din Oradea dupa ce WizzAir a anulat o cursa, fara explicatii. Vacanta din Spania, prelungita fortat cu 5 zile apare prima data in Money .


Ce parere ai despre aceasta stire?