Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fane Radu, gol istoric pentru Lazio Roma

Publicat:

Ștefan Radu FOTO: FACEBOOK și și-au disputat, miercuri seara, finala .

 Pe &"&", câștig de cauza au avut piemontezii care s-au impus cu scorul de e 2-1. Astfel, &"Batrâna Doamna&" a câștigat acest trofeu dupa o pauza de 20 de ani. În plus, &"alb-negrii&" au reușit eventul, tot dupa doua decenii. Și totuși, începutul de meci le-a aparținut romanilor care au deschis scorul prin Ștefan Radu, în minutul 3.

A fost și capitanul lazialilor

Astfel, fundașul celor de la Lazio a devenit…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Remiza spectaculoasa intre Bologna și Juventus! „Batrana Doamna” a revenit de la 0-3

20:05, 21.05.2024 - Bologna si Juventus Torino au oferit cel mai spectaculos meci al etapei a 37-a din Serie A, dupa ce au remizat, scor 3-3. Bologna a condus cu 3-0, dar „Batrana Doamna” a avut un comeback fantastic pe final și a egalat. Echipa antrenata de Tiago Motta a inceput perfect meciul de pe Stadio „Renato Dall’Ara”,…

Juventus Torino și-a demis antrenorul dupa caștigarea Cupei Italiei

19:20, 17.05.2024 - Deși a incheiat sezonul cu un trofeu cucerit, Juventus Torino a a anunțat vineri desparțirea de antrenorul Massimiliano Allegri dupa trei sezoane, din cauza comportamentului sau de la finala Cupei Italiei.

Antrenorul Massimiliano Allegri (Juventus), suspendat dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei

22:25, 16.05.2024 - Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus Torino, a fost suspendat doua meciuri de Federatia italiana de fotbal (FIGC) dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei, castigata miercuri de echipa sa pe Stadionul Olimpic din Roma, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Juventus va ramane fara antrenor - Varianta aleasa de torinezi

17:20, 16.05.2024 - Juventus Torino a caștigat pentru a 15-a oara in istorie Cupa Italiei, insa trofeul nu schimba cu nimic situația de la clubul italian. Massimiliano Allegri nu va continua la „Batrana Doamna”, iar oficialii echipei negociaza deja cu inlocuitorul acestuia.

Juventus s-a impus in fața Atalantei și a caștigat pentru a 15-a oara Cupa Italiei

10:51, 16.05.2024 - Juventus Torino a invins-o pe Atalanta in finala Cupei Italiei și a caștigat trofeul pentru a 15-a oara in istorie. Juve este echipa cu cele mai multe astfel de de trofee. La randul sau, Massimiliano Allegri a devenit primul antrenor care a caștigat Cupa Italiei de cinci ori.

Juventus Torino reușește sa se califice in finala Cupei Italiei

01:21, 24.04.2024 - Juventus Torino s-a calificat in finala Cupei Italiei, dupa ce a fost invinsa cu 2-1 de Lazio in returul semifinalei de pe Stadio Olimpico, dupa ce in prima mansa, disputata pe Allianz Stadium, bianconerii s-au impus cu 2-0, informeaza news.ro.

Juventus Torino a invins-o pe Lazio

11:50, 03.04.2024 - Echipa Juventus Torino a luat o optiune importanta pentru calificarea in finala Cupei Italiei la fotbal, dupa ce a invins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formatia Lazio Roma, marti seara, in prima mansa a semifinalelor acestei competitii. Gazdele au deschis scorul dupa pauza, prin Federico Chiesa…

Anunț-bomba in Italia! Ultimatum pentru antrenorul unui „colos”

15:10, 02.04.2024 - Massimiliano Allegri (56 de ani), antrenorul lui Juventus, este pe picior de plecare de la „Batrana Doamna”. Anunțul vine chiar inaintea meciului cu Lazio de marți, de pe teren propriu, din semifinalele Cupei Italiei. Tuttosport, ziarul de casa al lui Juve, anunța faptul ca șefii clubului iau in considerare…


Ce parere ai despre aceasta stire?