Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fabius: Sunt necesare progrese înaintea unui acord privind programul nuclear iranian

Publicat:

Un acord cu Iranul privitor la programul sau nuclear controversat trebuie sa fie precedat de progrese, a declarat șeful diplomației franceze , cu o zi inainte de o reuniune a marilor puteri, la Paris, informeaza AFP.

Foto: (c) / REUTERS

'Trebuie sa se faca progrese în ceea ce privește volumul, durata și controlul asupra angajamentelor avute în vedere de Iran. Este nevoie de eforturi suplimentare', a declarat Fabius în fața jurnaliștilor la Riga.

Șeful diplomației franceze urmeaza sa aiba o întrevedere…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emisiunea „Citatele clasice preferate ale lui Xi Jinping”, difuzata de mass-media franceze

18:00, 06.05.2024 - In timpul vizitei de stat a președintelui Chinei, Xi Jinping, in Franța, luni, a avut loc la Paris lansarea versiunii pentru strainatate a emisiunii „Citatele clasice preferate ale lui Xi Jinping”, produsa de China Media Group (CMG). Președintele Consiliului Constituțional francez și fost prim-ministru,…

Șeful diplomației franceze spune ca 150.000 de soldați ruși au fost uciși in Ucraina: „Esecul militar al Rusiei este deja aici”

16:10, 03.05.2024 - Circa 150.000 de soldati rusi au fost ucisi de la inceputul invaziei ruse in Ucraina, in februarie 2022, potrivit estimarilor franceze, comunicate de ministrul de Externe, Stephane Sejourne, intr-un interviu publicat vineri in editia europeana a ziarului independent rus Novaia Gazeta, citat de AFP,…

Cați militari ruși au murit in razboiul din Ucraina. Șeful diplomației franceze: „La ce bun toate acestea?“

12:45, 03.05.2024 - Circa 150.000 de soldati rusi au fost ucisi de la inceputul invaziei ruse in Ucraina, in februarie 2022, potrivit estimarilor franceze comunicate de ministrul de externe Stephane Sejourne intr-un interviu publicat vineri in editia europeana a ziarului independent rus Novaia Gazeta, citat de AFP.

Șeful diplomației UE atrage atenția dupa atacul iranian asupra Israelului: 'Nu trebuie sa uitam de Gaza. Palestinienii au dreptul la ajutor umanitar'

14:25, 18.04.2024 - Atacul de sambata al Iranului asupra Israelului nu trebuie sa distraga atentia de la situatia umanitara din Gaza, a avertizat miercuri seful diplomatiei UE, Josep Borrell, citat joi de DPA, scrie AGERPRES.

Patru avioane decolate de la baza Kogalniceanu au ajutat Israelul sa faca fața atacului Iranian

12:05, 15.04.2024 - Patru dintre cele șase aeronave Eurofighter Typhoon britanice detașate la baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu pentru misiuni de poliție aeriana, au fost redislocate in weekend aproape de zona de conflict, dupa ce Iranul a atacat Israelul.

Programul participarii Romaniei la Festival du Livre de Paris 2024 - O calatorie in literatura romana

15:45, 09.04.2024 - Romania va participa la Festival du Livre de Paris (12-14 aprilie), prestigios eveniment international dedicat cartii si literaturii, organizat la Grand Palais Ephemere si in alte cateva spatii emblematice din Paris si in librarii partenere, potrivit news.ro

Maia Sandu susține un acord de aparare semnat cu Franta: Putin trebuie oprit

08:16, 09.03.2024 - Presedinta Republicii Moldova,  Maia Sandu , pledeaza in favoarea unei sustineri sporite a  Ucrainei , un ”meterez” al  Republicii Moldova  ”atat timp cat Kievul rezista” si considera ca ”trebuie ca  Vladimir Putin  sa fie oprit” de dragul securitatii europene, intr-un interviu publicat in editia de…

Șeful diplomației franceze: trebuie evitata cu orice preț prabușirea Ucrainei. „Avem informații ca Rusia nu se va opri aici”

14:30, 01.03.2024 - Franta face tot ce-i sta in putința pentru a impiedica prabusirea Ucrainei, insa fara a intra in razboi impotriva Rusiei, a dat asigurari, vineri, ministrul de Externe Stephane Sejourne.


Ce parere ai despre aceasta stire?