Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Extern - A inceput ofensiva pentru Mosul

Publicat:

Fortele irakiene si kurde au luat cu asalt orasul, sprijinite de aviatia si artileria americanaFortele irakiene si kurde, sprijinite de coalitia condusa de SUA, au inceput asaltul asupra orasului Mosul pentru a-l prelua din mai

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legendara marca americana Cadillac pregatește o ofensiva europeana care incepe cu doua SUV-uri electrice

10:15, 30.05.2024 - ​Marca americana Cadillac, parte a General Motors, a lansat un SUV electric in cateva piețe europene, un alt SUV va fi lansat in toamna, iar brand-ul vrea sa aduca noi modele și sa creasca numarul de țari in care este prezenta pana in 2030. Mașinile vor concura cu cele de la marcile germane premium.

Budanov avertizeaza ca rușii vor declanșa o noua ofensiva. „Suntem la limita. Cu fiecare ora, situația devine tot mai critica”

11:46, 14.05.2024 - Șeful serviciilor militare de informații ucrainene, Kirilo Budanov, se așteapta ca rușii sa declanșeze o noua ofensiva in regiunea Sumi, dupa ce forțele ucrainene vor reuși stabilizarea frontului in Harkov, informeaza New York Times.

Josep Borrell, șeful politicii externe UE: Mulți civili vor fi uciși in ofensiva de la Rafah

15:40, 07.05.2024 - Șeful UE pentru politica externa, Josep Borrell, și-a exprimat, marți, dezacordul fața de ofensiva israeliana in Rafah, afirmand ca aceasta ”va provoca multe victime civile”, potrivit mediafax.

Probabilitatea scazuta a pentru o ofensiva terestra de succes a Rusiei impotriva Harkivului

07:05, 23.04.2024 - Kremlinul desfașoara o operațiune aeriana și informaționala concertata pentru a distruge orașul Harkiv, a-i pe convinge ucrainenii sa fuga și sa stramute in interior milioane de ucraineni inaintea unei posibile viitoare operațiuni ofensive rusești impotriva orașului sau in alta parte a Ucrainei.

Iranul lanseaza o ofensiva diplomatica dupa atacul fara precedent asupra Israelului

14:10, 15.04.2024 - Dupa atacul de sambata cu rachete si drone asupra Israelului, Iranul a lansat o ofensiva diplomatica, purtand discutii cu cel putin noua tari carora le-a transmis ca obiectivul Teheranului a fost unul de descurajare si ca republica islamica va raspunde unor noi agresiuni israeliene, relateaza EFE.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 768 | Rusia va putea sa susțina o ofensiva de amploare doar intr-o direcție, spun experții americani

07:55, 01.04.2024 - Forțele ruse au atacat duminica regiunea ucraineana Harkov, cel puțin cinci persoane fiind ranite in urma unei lovituri cu rachete. Șeful Serviciului de informații al apararii din Ucraina, Kirilo Budanov, avertizeaza ca Rusia va relua in curand atacurile cu rachete Kalibr. „Faptul ca nu au intreprins…

Pacea pe care nimeni nu o mai aștepta este mai aproape ca niciodata

09:50, 18.03.2024 - Presedintele azer Ilham Aliyev a declarat ca tara sa este “mai aproape ca niciodata” de o pace cu Armenia, la jumatate de an dupa ce Azerbaidjanul a recapturat regiunea Karabah de la majoritatea sa etnica armeana, ceea ce a provocat un exod in masa al etnicilor armeni, relateaza Reuters. “Astazi, ne…

Lupte dure pe frontul ucrainean. Rușii se regrupeaza, dupa ce ofensiva lor in zona Avdiivka a fost oprita

12:31, 05.03.2024 - Ofensiva rușilor in zona orașului Avdiivka, din estul Ucrainei, a fost oprita, dar trupele Moscovei se regrupeaza intr-o zona mai la sud, a declarat, marți, armata ucraineana, potrivit Sky News. In aceasta zona „fierbinte” a frontului se dau cele mai dure lupte.


Ce parere ai despre aceasta stire?